Mourinho vil blæse Laudrup ud

Chelsea-manageren kræver larm på Stamford Bridge mod Swansea

Chelsea-manager José Mourinho kræver larm fra sine fans, når Chelsea i eftermiddag møder Michael Laudrups Swansea (Foto: AP)
Chelsea-manager José Mourinho kræver larm fra sine fans, når Chelsea i eftermiddag møder Michael Laudrups Swansea (Foto: AP)

LONDON (ekstrabladet.dk): Julefreden har sænket sig over London.

Den normalt så travle Kensington High Street har svært ved at holde sig vågen i det næsten julelukkede engelske hovedstad.

Noget så sjældent som stilhed kan opleves i London, men i eftermiddag er stilheden og julefreden ovre.

Se også: Efter ny kontrakt: Utroligt prisskilt på Suarez

I hvert fald hvis det står til Chelsea-manager José Mourinho. Han har et stort ønske forud for Boxing Day-mødet med Michael Laudrups Swansea: Et alt andet end stille og fredeligt Chelsea-publikum.

Den 50-årige portugiser har aldrig tabt en Premier League-kamp på Stamford Bridge, men er alligevel ikke helt tilfreds med sin hjemmebane.

Ifølge Chelsea-manageren er der gået for meget teaterstemningen i den i det vestlige London, og han opfordrer Chelsea-tilhængerne til at hvæsse stemmebåndene og skrue gevaldigt op for volumen mod Laudrups drenge Boxing Day.

Se også: Julefodbold: Derfor hedder det Boxing DaySe også: Julens bedste sport på tv

– Jeg synes, at Stamford Bridge-folket skal gøre det til en særlig dag. Hvordan? Ved at blæse holdet frem til sejren.

– Man skal ikke bare møde op for at se en kamp, men for at deltage i kampen. Hvis jeg skulle se en kamp, ville jeg se Manchester United-Manchester City eller Fulham-Arsenal. Kampe, der ikke siger mig noget.

– Men når det er mit hold, der spiller, vil jeg ikke se kampen. Så vil jeg deltage, siger The Special One, der før har været ud med kritik af det lidt for stille hjemmepublikum.

– Jeg håber, at Stamford Bridge er der for os. Og når jeg siger Stamford Bridge, så mener jeg Stamford Bridge med larm.

– Sidste år på Boxing Day var Chelsea 11 point efter førerholdet og ude af titelræset. Men nu er vi der.

– Vi er to point efter de førende (Liverpool og Arsenal, red.), så vi har alle grunde i verden til bare at fortsætte, siger José Mourinho, der til sin egen store tilfredshed får lov at fejre sin første fodboldjul i syv år.

Chelsea har ikke spillet specielt godt, men alligevel haft meget at juble over i denne sæson under José Mourinhos ledelse (Foto: AP) Sport og Spil Analyse: Chelsea vinder uden at spille godtSe også: Wilshere: City-fans råbte skældsord om mine børn

I England er Boxing Day den største fodbolddag på året, og der er fuld Premier League-runde i dag. Ti kampe med garanti for masser af action og julegodter.

– Jeg elsker det. Jeg skal selvfølgelig ikke spille, så for spillerne er det vanskeligere, end det er for mig. Men jeg er altid meget stolt over at arbejde på Boxing Day og give folket, hvad det ønsker.

I eftermiddag på Stamford Bridge er det tre point. En gave, Chelsea-folket med garanti ikke farer i Harrods for at bytte.

Chelsea har ikke spillet specielt godt, men alligevel haft meget at juble over i denne sæson under José Mourinhos ledelse (Foto: AP) Sport og Spil Analyse: Chelsea vinder uden at spille godt

0 kommentarer
Vis kommentarer