Eriksens eks-boss bryder tavsheden

Fyrede Andre Villas-Boas hylder Michael Laudrups princip om ikke at overtage et hold midt i en sæson

Fyret Tottenham-manager Andre Villas-Boas har ikke travlt og vil bruge den kommende tid til at overveje næste skridt i karrieren. - Foto: AP.
Fyret Tottenham-manager Andre Villas-Boas har ikke travlt og vil bruge den kommende tid til at overveje næste skridt i karrieren. - Foto: AP.

Da Andre Villas-Boas blev fyret som Tottenham-manager efter 5-0 nederlag til Liverpool en uge før jul, kvitterede han med ikke at sige noget.

Kun den forblommede melding, at beslutningen om at slutte samarbejdet var sket i fælles forståelse, udgik der fra Tottenhams spindotor-afdeling.

Men nu bryder portugiseren tavsheden i sit hjemlands avis O Jogo. I sit første interview efter sin bratte afsked med Christian Eriksens klub fortæller han, hvad der piner ham mest.

- Selv var jeg opmærksomhed på, at vi kunne og skulle have opnået bedre resultater. Jeg ønsker virkelig, at det var lykkes for mig at belønne fansenes opbakning med et trofæ. Vi havde store ambitioner om at vinde et trofæ i denne sæson, fortæller han.

Hvad der mere præcist skete omkring fyringen, ønsker han ikke at forholde sig til. Direkte adspurgt om fyringen, lyder svaret:

- Jeg vil helst ikke tale om det.

Selv om han fra den ene dag til den anden fik trukket tæppet væk under sig som manager i en af Premier Leagues mest eftertragtede klubber, er Andre Villas-Boas ikke forhippet på hurtigst muligt at finde sig en anden storklub.

Se også: Sherwood bliver hos EriksenSe også: Spurs-træner: Jeg vil blive her permanent

I lighed med Michael Laudrup hylder han princippet om ikke at springe til som brandslukker midt i en sæson.

- Det mest sandsynlige er, at jeg venter til slutningen på sæsonen, før jeg kaster mig over et nyt projekt. Lige nu skal jeg og mine medarbejdere bruge tiden til at reflektere over vores karrierer. England var en stor oplevelse, og vi udviklede os meget på det professionelle plan.

Den 36-årige portugiser stod i spidsen for Porto, inden han i 2011 kom til Chelsea. I med interviewet med O Jogo vil han ikke forholde sig til muligheden for at returnere til hjerteklubben.

Og endnu mere kategorisk er han omkring de løse rygter om, at han Benfica og Sporting Lissabon skal lure på at hyre ham i en eller anden funktion.

- Det kommer ikke til at ske.

Se også: Efter trænerfyring: Derfor er Laudrup interessant i TottenhamSe også: Hollandsk legende åbner for Spurs-job

0 kommentarer
Vis kommentarer