United jagter Southampton-stjerne

Adam Lallana kan være på vej til Manchester United, skriver engelske medier

Adam Lallana fra Southampton i duel mod Cardiffs Andrew Taylor i dagens 2. juledag kamp (Foto: AP)
Adam Lallana fra Southampton i duel mod Cardiffs Andrew Taylor i dagens 2. juledag kamp (Foto: AP)

Southampton har imponeret langt ind i denne sæson i Premier League, og selv om holdet har tabt fire af de seneste seks kampe, så ændrer det ikke på, at holdet fra sydkysten har præsenteret flere interessante spillere i den bedste engelske række. En af dem er midtbanespilleren Adam Lallana, som på baggrund af gode kampe på midtbanen tilmed har spillet sig ind i landsholdsvarmen i England.

Se også: Avis: Chelsea klar med megabud på Napoli-stjerne

Spillerens udvikling har de også fået øje på i Manchester, hvor United i sæsonens første halvdel har haft spillemæssige problemer. Offensivt har holdet ikke fået det til at spille optimalt, og derfor ventes det, at manager Moyes handler i januar. Det kunne altså ifølge engelske medier blive Lallana, som formentlig kan hentes noget billigere end de øvrige store navne, der er rygtet til klubben i de seneste transferrygter.

Se også: TV: Komiske mål i flot United-comeback

Lallana har været i Southampton siden han var 12 år gammel, og dermed har han også været med i klubbens rejse fra League One til den øverste del af Premier Leauge. Så sent som i april i år blev han belønnet for sine præstationer, da han underskrev en ny femårig kontrakt med klubben.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer