Moyes tror på United-mesterskab

Man skal ikke afskrive Manchester United som mesterskabsaspiranter, forsikrer manager David Moyes

David Moyes og Wayne Rooney (Foto: AP)
David Moyes og Wayne Rooney (Foto: AP)

Manchester United hare aktuelt otte point op till Arsenal, deer netop nu er Premier Leagues førerhold, men en stime på tre sejre i træk har givet David Moyes og co. smag for det liv, de kendte under Alex Ferguson.

En svag start er nemlig ved at blive rettet op for Manchester United, og nu sigter man efter guldet, hvilket ikke er et uopnåeligt mål ifølge Moyes.

- Vi forsøger at holde afstanden så lille som muligt. Der er lang vej endnu i ligaen, og vi skal blive ved med at skrabe point til os. Der er meget at gøre, men vi vil fortsætte. Jeg tror på, vi kan være med i puljen af aspiranter og udfordre hvem end, der er med i toppen, siger Moyes ifølge BBC Sport.

Manchester United vendte i går 0-2 til 3-2 og hentede dermed alle tre point på udebane mod Hull. Sådan en sejr giver da også ekstra selvtillid, og måske det er derfor, David Moyes nu begynder at snakke om mesterskaber igen.

- At være bagud med to og komme tilbage er et godt resultat. Jeg troede, det ville blive en lang vej tilbage for os, men disse spillere har gjort det før, og vi gjorde det godt med at komme tilbage i kampen, siger Moyes.

Allerede i morgen er der kamp igen for Manchester United, der tager til Norwich for at hente endnu tre point, mens de kan se frem til pointtab for enten Chelsea eller Liverpool, der mødes søndag og som begge ligger over Manchester United i tabellen.

0 kommentarer
Vis kommentarer