Mourinho: Bare en lillebitte skade til Suarez

José Mourinho ved godt, at Chelseas kommende modstander, Liverpool, råder over ligaens giftigste mand lige nu

Chelsea-manager José Mourinho. (Foto: AP)
Chelsea-manager José Mourinho. (Foto: AP)

Chelsea-manager José Mourinho lægger ikke skjul på, at der er én Premier League-spiller, han helst ikke vil stå overfor.

Forud for mødet med Liverpool i weekenden giver portugiseren i et interview på Chelsea Tv i hvert fald udtryk for, at Luis Suarez ikke behøver indfinde sig på Stamford Bridge på søndag.

- Måske har han fået en lille skade? Jeg beder ikke om nogen stor skade. Bare en lille én, der kan holde ham ude i fire dage, siger manageren.

Mens Suarez har lavet 19 mål i 13 Premier League-opgør i denne sæson, har Chelseas angribere Fernando Torres, Samuel Eto'o og Demba Ba kun lavet fem mål tilsammen.

Se også: United-stjerne hylder Eriksen efter drømmemål

Se også: Mourinho hylder Laudrup: Stor fremtid i vente Mourinho hylder Laudrup: Stor fremtid i vente

Han mener dog, at eksempelvis Eto'o gør det meste rigtigt inde på banen, selv om mål er en mangelvare for den tidligere Barcelona-spiller.

- Han har gjort det godt. Jeg vil have følelsen af, at mine angribere arbejder for at skabe chancer, og jeg vil have dem til at skyde, siger Mourinho.

Kampen mellem Liverpool og Chelsea bliver første konfrontation mellem Suarez og Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic, efter at uruguayaneren bed Ivanovic i armen tilbage i April og reddede sig 10 spilledages karantæne på den konto.

Kampen bliver samtidig John Terrys optræden nummer 600 for London-klubben.

0 kommentarer
Vis kommentarer