United-profil: Rivalerne er nervøse nu

Manchester United er kommet ind i en god periode igen, og derfor bør konkurrenterne begynde at blive en smule nervøse, mener Chris Smalling

Manchester United og Chris Smalling er ved at finde formen efter en langsom sæsonstart. (Foto: AP)
Manchester United og Chris Smalling er ved at finde formen efter en langsom sæsonstart. (Foto: AP)

Efter en miserabel start på sæsonen er Manchester United endelig kommet tilbage på sporet. Med tre sejre ud af tre mulige er Manchester United på vej mod toppen af Premier League igen, selvom der fortsat er otte point op til Arsenal på førstepladsen.

Se også: United-emne vil blive i Brasilien

I Manchester United-lejren håber man nu på, at konkurrenterne begynder at blive nervøse, fortæller forsvarsspilleren Chris Smalling. Han fastslår dog, at de engelske mestre tager én kamp af gangen.

- Vi håber, de er ved at blive nervøse. Vi er kommet ind i en god periode, og hvis folk er begyndt at kigge sig over skulderen, så gør vi et godt stykke arbejde, siger Smalling ifølge Goal.com og fortsætter:

Se også: Moyes tror på United-mesterskab

- Vi er nødt til at tage én kamp af gangen, og vi har en lang vej endnu. Det handler om at holde dette momentum.

- Det er en af de sæsoner, hvor der kommer til at være et par op-og nedture, og nogle hold har ikke haft deres nedture endnu. Vi har haft vores, så vi er nødt til at sikre, at vi ikke får en til, fordi vi har ikke rigtig råd til det, lyder det fra midtstopperen.

Se også: Avis: Stjerne-blodbadet er begyndt i United

Manchester United møder senere i dag Norwich på udebane.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer