Liverpool-manager i modvind efter dommerkritik

Liverpools manager skal gøre rede for sine 'observationer' i kølvandet på dommerkritik

Brendan Rodgers var ikke tilfreds med dommeren mod Manchester City. (Foto. PA)
Brendan Rodgers var ikke tilfreds med dommeren mod Manchester City. (Foto. PA)

Liverpools manager, Brendan Rodgers, var mildest talt ikke tilfreds med dommervalget, da 'De Røde' forleden tabte topbraget mod Manchester City på Etihad Stadium med 2-1.

Han mente nemlig, at kampens dommer, Lee Mason, kunne være påvirket af sin geografiske tilknytning til Manchester i et opgør, hvor kendelserne ikke just gik Liverpools vej.

Se også: Mourinho: Bare en lillebitte skade til Suarez

I FA synes man ikke om dommerkritik, så nu er Rodgers blevet bedt om at forklare sig inden 2. januar, inden forbundet beslutter, om han skal straffes for sine udtalelser.

- Vi har kontaktet Brendan Rodgers for at høre om hans observationer i relation til hans kommentarer efter kampen, siger en FA-talsmand.

Og Rodgers er klar.

Se også: TV: Kæmpe tyveri - Liverpool snydt i topbrag

- Jeg var bare ærlig, da jeg talte efter kampen. Jeg tror, at FA og dommernes forening er helt klar over, at jeg er en person, som er engageret i at støtte dommerne. Jeg er ikke typen, der nedgører dommerne efter kampe. Jeg har altid respekt, og jeg beder min stab om at optræde respektfuldt, siger Rogers og fortsætter:

- I forhold til geografien, så stillede jeg ikke spørgsmål ved dommernes integritet. Det handlede mere logikken i, at en dommer fra den del af verden skulle dømme en kamp i Manchester. Jeg tror ikke, at Mike Dean fra The Wirral (halvø i det nordvestlige England - red.) har dømt mange Liverpool-kampe i tidens løb, fastslår Brendan Rodgers om Dean, der i 2006 mistede muligheden for at dømme FA Cup-finalen mellem Liverpool og West Ham netop på grund af sit geografiske tilhørsforhold.

Se også: Rodgers revser dommeren i City-nederlag

Om FA accepterer Liverpool-managerens forklaring må tiden vise. Selv er han nok mest optaget af søndagens topbrag mod Chelsea.

0 kommentarer
Vis kommentarer