Laudrup: Vi tabte to point

Swanseas danske manager havde forventet at slutte 2013 med lidt flere point

Aston Villas Antonio Luna og Swansea Citys Pablo Hernandez i duel. (Foto: Adam Davy/AP)
Aston Villas Antonio Luna og Swansea Citys Pablo Hernandez i duel. (Foto: Adam Davy/AP)

BIRMINGHAM (ekstrabladet.dk): Der var meget at glæde sig over for Michael Laudrup på Villa Park. Hans Swansea-hold var altdominerende mod Aston Villa, havde bolden 73 pct. af tiden, otte hjørnespark og 17 skud.

På alle parametre var waliserne bedst. På alle undtagen ét.

Aston Villa udnyttede sin eneste chance, og det var nok til at skaffe dem ét point, hvilket Michael Laudrup selvsagt ikke kunne være tilfreds med.

- Normalt siger man, at du skal være glad for ét point på udebane i Premier League - særligt hvis du er midter- eller bundhold.

- Men i dag synes jeg, at vi tabte to point. Også når jeg tager mine Swansea-briller af og betragter kampen som en neutral, vil jeg mene, at vi skulle have vundet.

- Aston Villa må være ret glade over at være kommet ud denne kamp ét point, sagde Michael Laudrup efter 1-1’eren i Birmingham - og ingen i presselokalet på Villa Park sagde ham imod.

Se også: Trods kæmpe dominans: Laudrup måtte nøjes med ét point

Heller ikke Aston Villas pressede manager Paul Lambert, der da også så væsentlig mere tilfreds ud end sin danske kollega.

Gabriel Agbonlahor bragte Villa foran efter kun syv minutter, men det var så også det eneste, man så til hjemmeholdet, der igen lod den tidligere AaB’er Nicklas Helenius blive på bænken hele kampen.

- Vi gjorde det en smule svært for os selv ved at give et tidligt mål væk, men vi kom tilbage og dominerede totalt.

- Vi scorede og kunne have lavet et mål eller to mere i 1. halvleg, sagde Michael Laudrup, der så belgiske Roland Lamah udligne på hovedstød ti minutter før pausen efter et mønsterangreb.

Se også: Michu slap godt fra operation

I 2. halvleg fortsatte Swansea sin totale dominans, men skabte ikke så mange chancer og måtte altså nøjes med uafgjort i midtermødet på Villa Park.

Mangler et par point
Dermed står Swansea halvvejs inde i sæsonen noteret for 21 point, og det er et par for lidt i forhold til Laudrups regnestykke.

- Jeg havde troet på 23, så vi mangler et par stykker. Til gengæld tror jeg, at vi i anden halvdel af sæsonen kan hente flere point end i sidste sæson, så vi mere eller mindre ender på det samme antal (46 point, red.). Det ville være en succes, sagde Michael Laudrup efter sin sidste fodboldkamp i år.

Swansea, der i næste tre kampe møder Manchester City, Manchester United og Tottenham, har fem point til nedrykningsstregen og desuden en målscore, der er så god, at den er et ekstra point værd.

0 kommentarer
Vis kommentarer