Liverpool-manager: Skylder Mourinho alt

Brendan Rodgers hylder José Mourinho, som tog ham under sine vinger i Chelsea

- Jeg havde formentlig ikke siddet her i dag, hvis det ikke var for ham. Han spillede en stor rolle.

Sådan siger Liverpool-manageren Brendan Rodgers til Sky Sports om sin tidligere mesterlærer og nu kollega, Jose Mourinho, fra Chelsea. Rodgers arbejdede som ungdomstræner i Chelsea under Mourinhos første ophold i Chelsea.

Se også: Liverpool-stjerne også fanget i racistisk gestus

I morgen tørner lærlingen og mesteren sammen, når Liverpool gæster Chelsea i et topbrag i London. Og Rodgers har kun positive ting at sige om Mourinho, som tog ham under sine vinger.

- Han gav mig det selvværd og den selvtillid, der har gjort mig klar til den rolle, jeg har i dag, fortæller Rodgers og fortsætter:

Se også: Legende roser Agger-bænkning

- Han var fantastisk for mig. Han tog mig virkelig under sine vinger. Jeg var en 30-årig ’nobody’, der arbejdede i ungdomsafdelingen.

- Jeg vil beskrive ham som den bedste taktikker i fodboldens verden nu til dags, og jeg var meget heldig at arbejde med en af hans kaliber i over tre år. Jeg lærte virkelig meget af ham. Det virker som lang tid siden nu, men det vil altid være en del af min rejse og en del af min historie, slutter han.

Se også: Mourinho: Ivanovic giver hånd til bidende Suarez

40-årige Brendan Rodgers kom efter tiden i Chelsea til at stå i spidsen for først Watford, Reading, Swansea og altså nu for Liverpool.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer