Rooney tilbage mod Tottenham

Wayne Rooney var ikke med for Manchester United i sejren over Norwich på grund af en mindre skade, der dog ikke lader til at forhindre ham i at spille mod Tottenham den 1. januar

Wayne Rooney kan allerede 1. januar spille for United igen. (Foto: PA)
Wayne Rooney kan allerede 1. januar spille for United igen. (Foto: PA)

David Moyes må sidde og trippe lidt endnu, mens han venter på, at Wayne Rooney skal få endeligt grønt lys til Manchester Uniteds kamp mod Tottenham den 1. januar. Men klubben er så forholdvis sikre på, at angriberen er klar igen lige efter nytår, at de på deres Twitter-konto melder ham klar. 

Den engelske angriber var ikke med i dag, da klubben slog Norwich 1-0 på Carrow Road, fordi han igen kunne mærke til den skade, der holdt ham ude af Carling Cup-kvartfinalen mod Stoke tidligere på måneden. 

- Wayne Rooney rejste ikke med resten af truppen til Norwich, fordi han mærkede en smule til sin tidligere forstrækning. Han bør dog blive klar til vores kamp mod Tottenham den 1. januar, skriver de engelske mestre altså på Twitter. 

Manchester United må i forvejen undvære Robin van Persie i angrebet, så det vil være vigtigt for David Moyes at få Rooney tilbage til opgøret på mod Tottenham. Wayne Rooney har været Manchester Uniteds bedste spiller i denne sæson, hvor han har scoret ni mål i Premier League. 

0 kommentarer
Vis kommentarer