Eriksen: Vi gør det sværere for os selv

Christian Eriksen mener, at Tottenham skal blive bedre til at score på sine chancer

Selvom Christian Eriksen scorede på en frisparksperle, fik Spurs kun et point mod WBA. Søndag gælder det Stoke. (Foto: AP)
Selvom Christian Eriksen scorede på en frisparksperle, fik Spurs kun et point mod WBA. Søndag gælder det Stoke. (Foto: AP)

Christian Eriksen havde sikkert set overskrifterne for sig, da han knaldede et smukt frispark i nettet mod West Bromwich.

'Eriksen matchvinder for Spurs'.

Se også: Tottenham-fans savler over Eriksen-kasse

Men sådan kom de ikke til at se ud, for kampen løb ud i en kedelig uafgjort for Tottenham, og det skyldes især London-klubbens manglende evne til at score på sine chancer. 

- Hjemmekampene er svære lige nu, men vi gør det også sværere for os selv ved ikke at score. Men hvis bare vi bliver ved med at arbejde, så skal det nok komme, tror jeg, siger Eriksen til Sky Sports. 

Se også: United-stjerne hylder Eriksen efter drømmemål

- Vi skal åbne kampene ved at score mål. Mod West Bromwich havde vi chancer til at score flere mål, og hvis vi scorer bliver det nemmere at vinde. 

Tottenham har ikke vundet en hjemmekamp siden 27. oktober, holdet får dog en ny chance, når Stoke søndag besøger White Hart Lane. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer