Kom og køb: West Ham-stortalent billigt til salg

West Ham risikerer at miste stortalentet Ravel Morrison for under 90 millioner kroner på grund af en klausul i midtbanespillerens kontrakt

Ravel Morrison (til venstre) kan blive en attraktiv herre, hvis købere vil slippe nogle få, engelske pund og købe ham fri. (Foto: AP/Sang Tan)
Ravel Morrison (til venstre) kan blive en attraktiv herre, hvis købere vil slippe nogle få, engelske pund og købe ham fri. (Foto: AP/Sang Tan)

Et af de få lyspunkter i West Hams sæson har været 20-årige Ravel Morrison. Det tidligere Manchester United-talent har imponeret på London-klubbens centrale midtbane, mens resten af holdet har haft svært ved at følge med tempoet i Premier League. 

Men Morrison kan snart være fortid på Boleyn Ground. Det unge midtbanetalent har nemlig en klausul i sin kontrakt, der gør, at West Ham skal firedoble hans nuværende ugeløn på 135.000 kroner, hvis de afviser et bud, der er over 90 millioner kroner.

Se også: Fransk minister om Anelka: Kvalmende hilsen

Men med en truende nedrykning hængende over hovedet skulle klubben ikke være villige til at hæve Morrisons ugeløn så meget. 

Derfor kæmper West Ham hårdt for at få Morrison til at skrive under på en ny kontrakt for at fjerne den kritiske klausul. 

Morrisons flotte præstationer i denne sæson har angiveligt fået flere storklubber til at holde øje med talentet, og med en pris under 100 millioner kroner frygter West Ham, at de snart må vinke farvel til sit stjernefrø. 

0 kommentarer
Vis kommentarer