Hollandsk legende åbner for Spurs-job

Tidligere mestertræner i Ajax, Bayern og Barcelona fortæller, at ’der er en chance’ for at tage han tager over i Tottenham Hotspur

Louis van Gaal har vundet nationale mesterskaber med fire forskellige klubber i Holland, Spanien og Tyskland. (Foto: AP)
Louis van Gaal har vundet nationale mesterskaber med fire forskellige klubber i Holland, Spanien og Tyskland. (Foto: AP)

Hollands landstræner Louis van Gaal indrømmer, at den ledige stilling på White Hart Lane har interesse.

Spekulationerne over hvem den næste Tottenham-manager kan være fortsætter således med at buldre gennem den britiske presse.

Den tidligere Bayern og Barcelona-træner fortæller således over for tv-stationen, at jobbet hos Spurs  kunne være interesant, men han erklærede i samme ombæring, at han ikke ønsker at arbejde i en dobbelt rolle .

- Jeg har altid sagt, at jeg ønsker at arbejde i Premier League, så der er en chance, udtaler van Gaal.

- Men jeg har også læst, at Frank de Boer og Guus Hiddink var inde i billedet. Enhver, der kender mig ved, jeg vil ikke have to job på samme tid.

Van Gaals bemærkninger er helt sikkert lovende for Spurs, men det kan omvendt betyde, at klubben må vente til efter næste sommers VM, før den erfarne chef ville være klar til at tage over i klubben.

Den 62-årige hollænder har trænet det hollandske landshold ad to omgange, mens han også har været forbi Barcelona, Ajax, AZ Alkmaar og Bayern München i karrieren.

I sin fornemme karriere har Van Gaal vundet syv nationale titler, samt en gang Champions League og UEFA Cup'en.

0 kommentarer
Vis kommentarer