TV: United tog fjerde sejr i træk

Noget tyder på, at Manchester United efter et sløjt efterår er ved at komme op i omdrejninger

Danny Welback og gutterne fejrer et vigtigt mål, som skaffede tre point mod Norwich. (Foto: AP)
Danny Welback og gutterne fejrer et vigtigt mål, som skaffede tre point mod Norwich. (Foto: AP)

Manchester United skiftede ganske vist før sæsonen manager for første gang i 26 år, og holdet har haltet efter toppen hele efteråret.

Men konkurrenterne i Premier League gør nok alligevel bedst i at kigge sig over skulderen og holde øje med David Moyes' tropper, efter at det lørdag blev til den fjerde Premier League-sejr i træk med 1-0 over Norwich på Carrow Road.

Se også: United-profil: Rivalerne er nervøse nu

United havde bolden mest, men Norwich producerede generelt de største chancer, som eksempelvis efter 17 minutter, hvor David De Gea måtte redde et skud fra en fri Russell Martin, før Wes Hoolahan trådte i bolden foran et åbent mål.

Igen omkring det 40. minut måtte to nårgående Norwich-forsøg blokeres foran Uniteds mål.

Med omkring en time smilede Fru Fortuna dog til Moyes og hans spillere, da en clearing fra en forsvarsspiller ramte først Welbeck og derefter Chicharito, inden den blev til en friløber for Welbeck.

Se også: Raseri over Anelka: Fejrer mål med racistisk hilsen

Den engelske landsholdsangriber afdriblede Norwich-keeper John Ruddy og scorede sit sjette Premier League-mål i indeværende sæson. Mesterspil viste udeholdet ikke, men med fire sejre i træk har Manchester United lukket lidt af hullet i kampen om både mesterskab og Champions League-billetter.

Se Welbech blive matchvinder:

TV: Her bliver Welbeck matchvinder for United

Med sejren er Manchester United syv point efter førerholdet Manchester City, der lørdag tog en 1-0-sejr hjemme over Crystal Palace. Arsenal kan tage førstepladsen og bringe sig otte point foran de regerende mestre, hvis de søndag kan vinde i Newcastle.

Se Dzeko redde Manchester City:

TV: Se Dzeko redde City

0 kommentarer
Vis kommentarer