Annonce:
Annonce:

Rodgers: Det er ikke slut endnu

Bredan Rodgers giver en smal trup skylden for de sidste par nederlag, men understreger, at klubben stadig kan kæmpe med om en topplacering

Brendan Rodgers. (Foto: AP)
Brendan Rodgers. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Med dagens nederlag til Chelsea tabte Liverpool for anden gang på stribe med 2-1, hvilket efterlader Agger og co. seks point efter topholdet Arsenal.

Julen har med andre ord været hård ved Liverpool, der også har måttet klare sig uden en håndfuld stamspillere. Og det har været afgørende ifølge manager Brendan Rodgers. 

- Vi kunne ikke have mødt to bedre hold. Vores trup er meget smal i øjeblikket. Mod Manchester City var vi det bedste hold, og i dag gav vi et skuffende mål væk efter at have været foran. Men spillerne har været fantastiske. Hvis et par ting var gået vores vej, havde resultatet måske været et andet. Truppen har været smal fra starten, og vi har brug for held til at undgå skader, og indtil for fire uger siden lykkedes det for os, siger Rodgers til BBC Sport.

Mourinho: Stop så med at filme, Suárez!

Men selvom Liverpool er blevet sat en lille smule tilbage i forhold til konkurrenterne i toppen, så tror Brendan Rodgers stadig, at klubben kan nå langt i denne sæson.

- Vi har vist, at når vi har alle til rådighed, så kan vi matche alle hold. Hvis vi er en smule heldig og får alle klar igen, så er der ingen grund til, at vi ikke kan kæmpe med om titlen. I så tæt en liga kan man både ende i toppen eller som nummer fem, siger Rodgers.

Liverpools næste opgave bliver på onsdag hjemme på Anfield Road mod oprykkerne fra Hull. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: