Jøsses...Er hun den lækreste spillerkæreste?

Portugisisk model har indtaget Manchester og Premier League

Javi García har i denne sæson bidt sig fast i Manchester Citys startopstilling i Premier League, og det er bestemt ikke kun på banen, det kører for den spanske profil.

Privat danner han par med Elena Gómez.

De to turtelduer rendte på hinanden i 2009, da García spillede i Real Madrid. Han formåede ikke at etablere sig på førsteholdet i den kongelige klub, men han fandt en plads i Gómez' hjerte.

Portugisiske Gómez arbejdede i en skobutik men havde angiveligt ikke videre kvaler over at skulle med til Lissabon, da Javi García skiftede Real ud med Benfica senere i 2009.

Se også: Efter Özil-skideballe: Ikke lutter lagkage alt sammenSe også: Laudrup: Vi tabte to point

Nu er hun havnet i Manchester, hvortil García skiftede på sidste dag i transfervinduet i august sidste år.

At hun ernærer sig som undertøjsmodel goes without saying... Her på redaktionen er vi ikke sene til at kalde hende en af de lækreste WAG's her på kloden. Og det er ellers skarpt selskab, hun er havnet i. Vi nævner i flæng: Françoise Boufhal, der er Rio Ferdinands kæreste, Irina Shayk, der dater Cristiano Ronaldo og Oksana Andersson, der er gift med svenske Christian Wilhelmsson.

Herunder følger et lille udpluk af Gómez. Billederne stammer fra hendes Twitter-profil.<br /><br /><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>Elena Gómez, Javi García's Girlfriend. <a href="http://t.co/gSU8lQZeiB">pic.twitter.com/gSU8lQZeiB</a></p>— Football WAGs (@Footy_WAGs) <a href="https://twitter.com/Footy_WAGs/statuses/388314543824596992">October 10, 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p>Roma ?? <a href="http://t.co/8ehbbJQUGD">pic.twitter.com/8ehbbJQUGD</a></p>— Elena Gomez (@eleniti03) <a href="https://twitter.com/eleniti03/statuses/383172134500958208">September 26, 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p><a href="http://t.co/8HntMHS4OZ">pic.twitter.com/8HntMHS4OZ</a></p>— Elena Gomez (@eleniti03) <a href="https://twitter.com/eleniti03/statuses/401801256706244608">November 16, 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br />
1 af 2 Elena Gómez er en fotogen pige...(Foto: Twitter)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer