Dembélé: Sherwood giver os selvtillid

Tottenhams belgier Mousa Dembélé er glad for manager Tim Sherwood arbejde i London-klubben

Mousa Dembélé var blandt målscorerne i sejren over Stoke. (Foto: AP)
Mousa Dembélé var blandt målscorerne i sejren over Stoke. (Foto: AP)

Tottenham er ved at finde tilbage på sporet efter fyringen af André Villas-Boas.

Således har den nye man på posten, Tim Sherwood, samlet syv ud af ni mulige point sammen, og senest gik det ud over Thomas Sørensen og Stoke, der blev sendt hjem fra White Hart Lane med et nederlag på 3-0.

Målet til 2-0 blev sat ind af belgiske Mousa Dembélé, og belgieren er generelt godt tilfreds med det forholdsvis korte samarbejde med den nye manager.

- Han har ikke været her så længe, men han har lavet nogle justeringer, og han snakker meget med os. Han giver os selvtillid til at spille vores eget spil og angribe uden at miste organisationen, siger Dembélé ifølge Goal.com.

Næste opgave for Tim Sherwood, Dembélé og resten af Spurs-mandskabet er på onsdag, når der venter en særdeles vanskelig opgave på Old Trafford mod Manchester United. Men belgieren frygter ikke mødet med De Røde Djævle.

- De vil være topmotiverede mod os, men vi frygter ikke at skulle spille der. Vi har respekt for dem, men ikke for meget. Vi er selv et godt hold, og spiller vi vores eget spil, kan vi udrette noget der, lyder det fra Dembélé.

Manchester United og Tottenham ligger inden onsdagens opgør side om side i Premier League med hver 34 point. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer