Legende roser Agger-bænkning

Jamie Carragher afslører, at han fortryder sit karrierestop i sommers - og roser Brendan Rodgers for blandt andet den svære beslutning at bænke Daniel Agger

Carragher og Agger har udkæmpet mange slag sammen. Men Carragher sparer ikke af den grund sin tidligere holdkammerat for sin uforbeholdne mening. (Foto: AP)
Carragher og Agger har udkæmpet mange slag sammen. Men Carragher sparer ikke af den grund sin tidligere holdkammerat for sin uforbeholdne mening. (Foto: AP)

Daniel Agger og Jamie Carragher har spillet ikke så få kampe sammen i Liverpools forsvar, men det kammerateri, der ofte er forbundet med den slags samarbejde, skinner ikke umiddelbart igennem i Carraghers klumme på Daily Mail.

Her roser den pensionerede Liverpool-forsvarer blandt andet manager Brendan Rodgers for at have truffet den svære beslutning om at bænke den danske landsholdsanfører.

- Et andet aspekt, Brendan fortjener kredit for, er, at han aldrig har undgået svære beslutninger. Han solgte Andy Carroll. Populære spillere som Daniel Agger og Pepe Reina har fundet ud af, at han ikke bekymrer sig om status - Agger er blevet droppet, Reina er blevet lejet ud til Napoli, skriver Carragher.

Den 35-årige klublegende, der har næstflest kampe i den røde trøje nogensinde, fortryder iøvrigt, at han stoppede karrieren sidste sommer. Havde han vidst, at Liverpool i denne sæson ville kæmpe med om mesterskabet, havde han taget et år mere, som Rodgers foreslog ham.

Se også: Mourinho: Liverpool kan vinde Premier League

- Han (Brendan Rodgers) spurgte, om jeg ville overveje at udsætte mit karrierestop en sæson. Igen var mit svar nej. Jeg havde besluttet mig, og jeg var glad for min beslutning. Kun én ting kunne have fået mig til at ændre mening.

- Det var ikke udsigten til flere kampe; det havde intet at gøre med en ny kontrakt eller den slags. Hvis jeg havde troet, at Liverpool ville spille med om den titel, der havde undsluppet mig - Barclays Premier League - ville jeg have sagt ja øjeblikkeligt.

- På det tidspunkt kunne jeg dog kun se Liverpool spille med om en placering i top-4. Hvis jeg havde kunnet se ind i fremtiden, ville jeg lige nu være i gang med at forberede mig til Chelsea-kampen i morgen.

- Tag ikke fejl: Liverpool er mesterskabskandidater, skriver Carragher før søndagens topbrag på Stamford Bridge.

Se også: Liverpool-manager i modvind efter dommerkritik

0 kommentarer
Vis kommentarer