Mourinho til angreb på Liverpools røde tv-mafia

Chelsea-manageren brokker sig over, at alt for mange fodboldeksperter på tv har en fortid i Liverpool - og at ingen forsvarer London-klubben

José Mourinho går til angreb på tv-eksperterne. Der er for mange Liverpool-mænd, mener Chelsea-træneren (Foto: AP)
José Mourinho går til angreb på tv-eksperterne. Der er for mange Liverpool-mænd, mener Chelsea-træneren (Foto: AP)

LONDON (ekstrabladet.dk): José Mourinho ved, hvordan han skal få et fyldt presserum til at grine – og han ved, hvordan han sætter en dagsorden. José Mourihos dagsorden.

Chelsea-manageren gjorde begge dele efter sit holds 2-1-sejr over Liverpool på Stamford Bridge. Som næsten altid efter de store Premier League-kampe var dommeren et stort samtaleemne.

Og Mourinho savner nogen, der kan være med til at tale hans sag, når de kontroversielle kendelser – eller manglende kendelser – bliver diskuteret og analyseret.

På engelsk tv er der masser af fodboldeksperter med en Liverpool-fortid, men ingen der ’holder med’ Mourinhos klub.

Se også: Mourinho: Stop så med at filme, Suárez!

Flere af eksperterne på tv dømte straffespark i duellen mellem Luis Suárez og Samuel Eto’o, mens Mourinho dømte film og gik til angreb på både Liverpool-angriberen og det røde ekspertvælde.

- Der er mange folk på tv, men ingen er Chelsea-mand. Jamie Carragher? Liverpool. Alan Hansen? Liverpool. Phil Thompson? Liverpool. Jamie Redknapp? Liverpool. Mark Lawrenson? Liverpool.

- Vi har ikke én, sagde den 50-årige José Mourinho, der har en løsning på det problem. Desværre ikke én, der hjælper ham selv:

- Når jeg bliver 75 år og går på pension, vil jeg være ekspert og forsvare Chelsea på tv, jokede Mourinho og fik endnu en gang smilene frem i presselokalet på Stamford Bridge.

Se klippet herunder med Suarez, hvor Mourinho ikke mener, der er straffe - hændelsen sker cirka 1.45 inde i klippetMan kan mene, hvad man vil om Mourinho, men i ren underholdningsværdi svigter han sjældent, og han giver pressen de saftige, sjove citater, den så gerne vil ha’.

Chelseas 2-1-sejr var fortjent og betyder, at de bare er to point efter førende Arsenal og ét efter Manchester City.

Netop City er Mourinhos store favorit titlen. Siger han i hvert fald, for de såkaldte mind games mestrer han også, og det er formentlig også i det lys, at portugiseren så gerne afleverer favoritværdigheden til mestrene fra sæsonen 2011/12:

Se også: Agger: Venstre back ikke min yndlingsposition

- Der er stor forskel på Manchester City og de andre hold, og det handler ikke kun om kvalitet. Vi har kvalitet, og det har de andre klubber også.

- Men City har kvalitet, modenhed, antallet af spillere, en gruppe angribere, fysikken, erfaringen, alderen - ingen unge spillere, ingen gamle spillere, kun spillere på det bedste punkt i karrieren. For mig er de favoritter.

Chelsea skal nytårsdag en tur til Southampton, mens Mourinhos favoritter, Manchester City, møder Michaels Laudrups Swansea i Wales.

Se interviewet med Daniel Agger herunder
Se interviewet med overrasket Agger

0 kommentarer
Vis kommentarer