Cornelius efter Cardiff-uro: Høj pris påvirker mig ikke

Andreas Cornelius tror fortsat på succes i Cardiff efter trænerfyring og kritik af klubbens dyre indkøb

Cardiff-manager Malky Mackay blev for godt en uge siden fyret i den walisiske klub på grund af sine dyre sommer-indkøb og manglende resultater i Premier League.

Det måske dyreste indkøb er Andreas Cornelius, der forud for den igangværende sæson blev hentet i FC København for et stort millionbeløb.

Angriberen lader sig dog ikke påvirke af, at han har været dyr at hente til Cardiff. Danskeren, som fortsat mangler at score sit første mål for waliserne, tror fortsat på, at han vil få succes i klubben.

- Jeg er én, der altid ønsker at bevise mig selv. Prisskiltet er ikke noget, der påvirker mig, siger Cornelius til Wales Online.

- Jeg er ligeglad med prisen. Mit mål er bare at gøre mit bedste. Jeg vil vise tilhængerne, hvad jeg er i stand til, og at jeg arbejder på at nå dertil, siger den 20-årige dansker, som i sidste sæson blev topscorer i Superligaen.

Se også: Cardiff-ejer i nyt vanvid: Fødselsdato afgør købSe også: Solskjær takker nej til Cornelius' Cardiff

Det var en fremragende sæson for FC København, der fik Cardiff til at betale et beløb, der flere steder vurderes til at være omkring 65 millioner kroner.

Andreas Cornelius har dog fået spoleret sine første måneder i Wales af skader.

- Jeg fik mine første 45 minutter imod Southampton, og det var svært, når vi var bagud med 0-3. Men jeg var glad for at komme ind.

- Jeg arbejdede hårdt, og gjorde hvad jeg kunne. Jeg forsøger altid at gøre mit bedste for holdet, siger Cornelius om sin indskiftning i pausen for fire dage siden mod Southampton.

Se også: TV: Forhadt ejer håner sit eget hold

- Det har været frustrerende at sidde uden for med skader. Det er helt sikkert. Når man kommer til en ny klub, så vil man gerne vise, hvad man kan lige fra starten.

- Man vil vise, hvor god man er, men det er meget svært, når man er skadet. Og så kan man ikke komme på holdet, fordi der er så mange gode spillere, der står foran i køen.

- Jeg vil gerne vise, hvad jeg kan, men jeg må være tålmodig. Når jeg får chancen, så skal jeg gribe den og gøre mit allerbedste, siger Cornelius.

0 kommentarer
Vis kommentarer