Giroud nævner ikke Bendtner med et ord

Franskmanden nævner ikke Bendtner som konkurrent, men mener alligevel, at Arsenal har alternativer nok i front

Bendtner har scoret en enkelt gang for Arsenal (Foto: AP)
Bendtner har scoret en enkelt gang for Arsenal (Foto: AP)

Det er ikke utænkeligt, at Arsene Wenger vil bruge transfervinduet i januar til at skrue lidt op for konkurrencen i Arsenals angreb. Her har Olivier Giroud en forholdvis sikker startplads med Nicklas Bendtner som aktuel førsteudfordrer. I hvert fald set udefra.

For spørger man Giroud selv, så er Bendtners navn langtfra det første, der popper op, når der tales konkurrence i angrebet.

- Vi har spillere deroppe. Lukas Podolski har fået et flot comeback. Theo Walcott kan spille som angriber. Vi har både kvalitet og kvantitet. Hvis træneren vil have, at jeg hviler, så kan han gøre det uden at købe en ny angriber. Jeg foretrækker, at der ikke kommer en ny angriber, siger Giroud ifølge Canal+.

I sommer forsøgte Arsenal og Wenger sig med at hente Luis Suarez i Liverpool, men det er næppe aktuelt længere med uruguayanerens forlængelse med Merseyside-klubben.

Derfor skal man nok alligevel regne med et rygte eller to omkring en angriber til Arsenal. Og så er spørgsmålet, om Bendtner denne gang har lyst og får lov til at forlade Arsenal.

Se også: TV: Jeps! Her er efterårets lækreste mål

0 kommentarer
Vis kommentarer