'Eriksen er genfødt under ny boss'

Avisen The Guardian mener, at Christian Eriksen er blevet revitaliseret under Tottenhams nye træner Tim Sherwood

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Den engelske avis The Guardian bringer nytårsaftensdag en artikel om Christian Eriksen, som ifølge journalist Jacob Steinberg er livet op på ny under den nye Tottenham-træner Tim Sherwood.

Eriksen har i den seneste tid fået en lidt anden rolle hos Spurs, da Sherwood har ændret Villas-Boas’ system fra 4-3-3 til 4-4-2, hvor Roberto Soldado har fået assistance af Emmanuel Adebayor oppe foran. Tottenham har siden henter syv point og scoret syv mål i de første tre kampe under Sherwood, hvilket står i skærende kontrast til 15 mål i 16 kampe under Villas-Boas.

Og ifølge The Guardians medarbejder, så var det tydeligt at se, at Eriksen trivedes igen, da han i søndagens 3-0-hjemmesejr over Stoke City tog plads på venstrekanten, hvorfra han kunne trække ind og deltage i spillet, til forskel for den centrale flade midtbaneplads han lagde ud med i de første to kampe på Sherwoods mandskab.

Se også: Tottenham-fans savler over Eriksen-kasse

- Danskeren gør endelig en forskel for Spurs efter ankomsten i sommer, lyder det i artiklen.

Selv siger Eriksen, at Sherwood har givet mere frihed til holdet.

- Han (Sherwood, red) siger, at du er nødt til at nyde det og spille positivt, fortæller den danske midtbanespiller.

- For mig er det kun godt. Selvfølgelig var det lidt af en anderledes rolle for mig end i de andre kampe, lidt mere angriber. Det kan jeg bedre lide.

Se også: Eriksen: Vi kan tage point fra United

- Når vi har bolden, er det naturligvis lettere for mig, hvis vi spiller offensivt. Vi havde plads til at spille, som vi burde, og jeg tror, vi forsøgte at bruge den plads, de gav. Jeg forsøgte at gøre, hvad jeg kunne med den plads.

- Træneren siger, at jeg skal spille mere frit. Han har sagt, at vi i nogle kampe så ud som om, vi var en lille smule bange. Vi skal skal ikke være bange  . . . Bare spille, og nu kan man se, vi er gode, hvis vi tør. Vi har et rigtigt godt hold og rigtigt gode chancer.

- Vi har gjort vores bedste, vi har kæmpet, vi har haft vores chancer i hver kamp, mener jeg. Vi skabte en masse, vi har bare ikke scoret. Nu vil vi forhåbentlig beholde heldet. Jeg tror kun, det vil komme til at gå bedre. De sidste par måneder har alt i alt været op-og nedture, og jeg tror, at det, man ser nu, er, sådan vi skal spille.

0 kommentarer
Vis kommentarer