Anfører Agger nedlagt i topbrag

Chesea sejrede i topkampen på Stamford Bridge, selvom Liverpool bragte sig foran efter bare tre minutter

Samuel Ato'o har gjort det til 2-1 - det afgørende mål i dagens topkamp på Stamford Bridge, skulle det vise sig. (Foto: AP)
Samuel Ato'o har gjort det til 2-1 - det afgørende mål i dagens topkamp på Stamford Bridge, skulle det vise sig. (Foto: AP)

Daniel Agger var søndag tilbage i Liverpools startopstilling - tilmed som anfører. Agger, der i dagens anledning indtog venstre back, måtte dog efter 90 minutter forlade Stamford Bridge og topkampen mod Chelsea som 2-1-taber. Efter personligt at have spillet en stabil kamp i sin uvante position.

Udeholdet kom ellers foran, da danskerens forsvarskollega Martin Skrtel fik bakset bolden over stregen allerede i det 3. minut. Et frispark fra Coutinho nåede slovakken på bagerste stolpe, efter at Suarez havde afvist Ivanovic' forsøg på at cleare foran det åbne mål.

TV: Her giver Skrtel Liverpool drømmestart

Så havde en intens og tempofyldt topkamp ellers fundet sin nerve lige fra start, men derefter stod der Chelsea på resten af 1. halvleg. Hjemmeholdet spillede for hurtigt og for fysisk solidt til, at Liverpool kunne sætte sig igennem.

Udligningen faldt efter 17 minutter, da en tilfældig bold faldt til Hazard på kanten af feltet og blev bøjet smukt ind forbi en Mignolet i Liveropol-målet, der allerede havde reddet sit hold fra udligningen en enkelt gang, da han fik fingerspidserne på et fantastisk langskud fra Lampard.

TV: Se Hazards flotte udligning mod Liverpool

Efter 35 minutter var den belgiske keeper dog knapt så heldig, da han ikke fik hænder ordentlig bag ved en skramlet afslutning på tværs af målet fra Samuel Eto'o - bolden endte med at trille i nettet ved fjerneste stolpe til 2-1.

TV: Se Mignolet fumle Eto'os 2-1 i nettet

2. halvleg startede med 100 km/t, hvor 1, halvleg var sluttet. Sakho fik en stor chance for udligning, og sekunder senere måtte Mignolet redde Liverpool med en sprællemandsredning a la håndhold, da Samuel Eto'o var igennem tæt under mål og afsluttede opad i målet mod korteste hjørne.

Liverpool overtog meget af boldbesiddelsen efter pausen, men Chelsea-defensiven modstod den røde hær og tog tre point til regnskabet, hvor London-klubben indtager tredjepladsen, to point efter Arsenal på toppen.

Men som Jamie Carragher skrev i en klumme lørdag: Liverpool er mesterskabskandidater, også selvom de skulle tabe til Chelsea. Argumentet er, at Merseyside-holdet nu har spillet på udebane mod samtlige andre topklubber i Premier League med undtagelse af Manchester United.

Se også: Legende roser Agger-bænkning

0 kommentarer
Vis kommentarer