Her er Premier Leagues ti største transferkup

Fuld valuta for pundene: Ekstra Bladet giver sit bud på, hvem der har været sæsonens bedste handler i det engelske. Nu vil vi gerne høre dit bud

Everton-manager Roberto Martínez gjorde et scoop, da han lejede Romelu Lukaku i Chelsea. Den 20-årige belgiske goalgetter har været sæsonens hidtil bedste handel (Foto: AP)
Everton-manager Roberto Martínez gjorde et scoop, da han lejede Romelu Lukaku i Chelsea. Den 20-årige belgiske goalgetter har været sæsonens hidtil bedste handel (Foto: AP)

Da Big Ben i aftes ringede 2013 ud, varslede det berømte ur i London samtidig en ny, spændende tid på fodboldåret i Premier League.

Jagtsæson blev skudt i gang med nytårsfyrværkeri, og den næste måned vil gå med masser af rygter og en masse transfersnak.

Der vil blive købt, solgt og lejet spillere, indtil transfervinduet smækker i med udgangen af januar.

Se også: Kryptisk Wenger roser Bendtner

For nogle klubber er det nu, at de skal forsøge at redde sæsonen og undgå en truende nedrykning. Andre skal finde, der kan sparke en topplacering hjem, og så er der dem, der blot skal blot finjustere truppen.

For nogle fodboldkøbmænd er januar en chance for at få revanche, andre – som f.eks. Everton-manager Roberto Martínez - skal forsøge at ramme plet en gang til.

For spanieren var den store vinder i sommerens transfervindue. Han fik mange penge for Marouane Fellaini og hentede stor kvalitet til Goodison Park i form af lejesvende Romelu Lukaka, Gareth Barry og Gerard Deulofeu.

Se også: 'Eriksen er genfødt under ny boss'

Førstnævnte har været i forrygende form det meste af sæsonen og fik med sin scoring i sidste rundes kamp mod Southampton brudt en mindre måltørke.

Med ni mål suser den belgiske angriber til tops på Ekstra Bladets liste over sidste sommers bedste signinger.

Everton har fået meget kvalitet for få penge, og det samme kan siges om Newcastle, som har lånt Loïc Remy i QPR.

Franskmanden er et mål foran Romelu Lukaku på topscorerlisten, men må på Ekstra Bladets liste nøjes med en flot andenplads.

Du kan se hele listen her – og komme med dit eget bud på, hvem der var sommerens bedste handler.

0 kommentarer
Vis kommentarer