Laudrup tabte underholdende nytårsbrag

Swansea fik klø i årets første kamp

Yaya Toure jubler over sin scoring (Foto: PA)
Yaya Toure jubler over sin scoring (Foto: PA)

To tiltrængte mål af Michael Laudrups angriber Wilfried Bony i overtiden af begge halvlege var ikke nok for Swansea City, der hjemme på Liberty Stadium måtte se de lyseblå drenge fra Manchester City smutte hjem med alle tre point i bagagen via en underholdende 3-2-affære i det walisiske.

Ikke den ønskede pointstart på 2014 for den danske manager, men alligevel kan Laudrup måske finde lidt trøst i, at hans tropper så sandelig bidrog til underholdningen på hjemmebanen.

Den målfattige angriber Wilfried Bony fik hul på målbylden med en scoring i hver halvlegs overtid, men mesterskabsbejlerne fra Manchester City var alligevel for stor en mundfuld for Swansea, og City fortsætter deres gode form med otte sejre og én uafgjort i deres ni seneste ligakampe.

Se også: Laudrup gik glip af årets transferkup

Waliserne var med i en times tid, men to udebanemål inden for otte minutter var mere, end The Swans kunne slå tilbage på, da først Yaya Toure og derefter Aleksandar Kolarov gjorde det til 1-3, efter Fernandinho i første halvleg havde bragt de lyseblå på 0-1.

Swansea var trods nederlaget dog godt med i kampen og havde flere tilbud undervejs, men som mange gange før i sæsonen skaber pænt Swansea-spil alene ikke point på kontoen.

Ud over nederlaget var der også mere dårligt nyt til señor Laudrup, da Swansea mistede en skadet Pablo Hernandez allerede tidligt i første halvleg.

Manchester City rykker med sejren for en stund op på Premier Leagues førsteplads med 44 point for 20 kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer