Rodgers: Måske sæsonens bedste sejr

Brendan Rodgers er en glad mand efter sejren over Hull, hvor Daniel Agger kom på måltavlen.

Daniel Agger plejer at være en af de mere målfarlige midterforsvarer, men først i dag lykkedes det den danske landsholdsspiller at score sit første sæsonmål, da han gjorde det til 1-0 i Liverpools 2-0-sejr over Hull City - Luis Suarez scorede værternes andet mål.

Med sejren tog Liverpool en fin revanche for det pinlige 0-3-nederlag til Hull tidligere på sæsonen, og det glæder Brendan Rodgers.

- Det var formentlig vores bedste sejr i hele sæsonen med tanke på det hårde program, vi har været igennem med en smal trup. Energien var ikke, hvad den har været, men man kan ikke forvente andet, siger Liverpool-manageren til BBC og benytter som så mange gange før lejligheden til at rose topscorer Luis Suarez:

- Luis Suarez' kvaliteter er indiskutable. Det er måske en smule unfair, at det ikke er hele holdet, der høster roser. Alle taler om Luis, og vi ved alle sammen godt, at han er en klassespiller, men selv da han manglede på holdet, tabte vi kun en kamp. I dag leverede vi en rigtig hold holdpræstation.

Brendan Rodgers fastslår desuden, at det er meget muligt, at Liverpool handler ind i det igangværende transfervindue.

- Vi må se, hvad vi kan få, men hvis muligheden for at forbedre truppen opstår, så vil vi kigge på det, lyder det.

Liverpool Echo skriver i dag, at Liverpool er i forhandlinger med Basel om den egyptiske stjerne Mohamed Salah.

0 kommentarer
Vis kommentarer