Annonce:
Annonce:

Solskjær: Ferguson rådgav mig

Ole Gunnar Solskjær havde Sir Alex Ferguson med på råd, inden han takkede ja til managerposten i Cardiff

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Ole Gunnar Solskjær rådførte sig hos sin tidligere manager i Manchester United, Sir Alex Ferguson, inden han svarede endeligt ja til jobbet som manager i Cardiff.

- Jeg stolede på ham under min spillerkarriere, og jeg stoler fortsat på ham, siger Solskjær ifølge NTB ved klubbens pressemøde

Efter tre succesfulde sæsoner i den norske klub Molde, der i denne periode vandt to mesterskaber og en pokaltitel, kan nordmanden nu kalde sig Premier League-manager.

Cornelius får Solskjær som ny manager

Torsdag blev han præsenteret som ny manager for den walisiske klub, hvor danske Andreas Cornelius er blandt spillerne.

- Jeg får en flot trup med mange talentfulde, unge spillere. De er vant til at vinde kampe (rykkede op fra den næstbedste række i sidste sæson, red), og nu er de i Premier League.

Annonce:

- Det er den bedste tid i livet, og det gælder om at nyde det. Jeg er heldig at få lov til at være manager i Premier League. Jeg håber at kunne motivere og inspirere spillerne, siger Ole Gunnar Solskjær.

Skør rigmand lover Solskjær kvart milliard

Mange havde advaret ham mod at tage jobbet på grund af den kontroversielle ejer fra Malaysia, Vincent Tan, men Solskjær har et bedre indtryk af Tan.

- Han er ejeren, og han ønsker, at klubben skal være succesrig. Han har investeret mange penge i klubben, og han vil hjælpe den til at blive den Premier League-klub, som vi ønsker, den skal være, siger nordmanden.

Cardiffs formand, Mehmet Dalman, udtalte, at Solskjær var Cardiffs førstevalg, men nordmanden skulle lige rådgive sig med familien, inden han tog den endelige beslutning.

- Lidt diskussioner blev det selvfølgelig til, men dette er en stor udfordring. Familien fandt sig virkelig godt til rette i Kristianstad. Fodbolddelen var på plads, da jeg havde talt med Mehmet første gang.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: