Præsenteret i går - udlejet i dag

Bertrand Traore, der blev præsenteret i Chelsea i går, bliver lejet ud til Vitesse Arnhem for resten af sæsonen

Bertrand Traore smutter til Holland (Foto: AP)
Bertrand Traore smutter til Holland (Foto: AP)

Det var ikke længe, at Bertrand Traore blev i London i denne omgang, efter den bare 18-årige lansholdsspiller fra Burkina Faso i går blev præsenteret som ny spiller i Chelsea. For allerede i dag bekræfter både Chelsea og Vitesse Arnhem, at parterne er blevet enige om en lejeaftale, der gælder for resten af sæsonen.

Traore imponerede i opstarten til denne sæson, men på grund af offensivspillerens unge alder kunne Chelsea først i går offentliggøre en fireårig aftale. Men det første halve år bliver altså under lidt mere ydmyge forhold i Holland for Vitesse, der dog har imponeret stort i denne sæson og er nærmeste forfølgere til danskerklubben Ajax i toppen af Æresdivisionen.

Se også: Mourinho: Rooney eller ingen

Meget af den succes skal tilskrives netop Chelsea, eftersom Bertrand Traore bliver den syvende spiller, som London-klubben sender til Vitesse i denne sæson. Traore støder således til en trup med Chelsea-spillerne Lucas Piazon, Christian Atsu, Patrick van Aanholt og Cristian Cuevas, mens Gael Kakuta og Sam Hutchinson, der hidtil har spillet for Vitesse i denne sæson, vender tilbage til Chelsea.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer