Annonce:
Annonce:

Negredo - Citys ydmyge angrebsstjerne

Manchester Citys nye stjerneangriber Álvaro Negredo har ingen nykker, selvom han scorer masser af mål i en af vedens bedste fodboldligaer

Der ingen nykker, selvom man hedder Álvaro Negredo og er Manchester Citys nye angrebsstjerne. Den 28-årige spanier er en ydmyg holdspiller. (Foto: AP/Jon Super)
Der ingen nykker, selvom man hedder Álvaro Negredo og er Manchester Citys nye angrebsstjerne. Den 28-årige spanier er en ydmyg holdspiller. (Foto: AP/Jon Super)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Den hærdebrede Manchester City-bomber spanske Álvaro Negredo er allerede en succes, selvom han kun har været i England i et halvt års tid.

28-årige Negredo kom til fra spanske Sevilla i sommer, hvor han var den store stjerne og holdets topscorer.

Men i Manchester City startede han stille ud og stod bag andre stjerner Sergio Agüero og Edin Dzeko. Der var dog ingen spanske stjernenykker eller krydsede arme, selvom Negredo begyndte på bænken de første tre Premier League-kampe.

Christian Eriksen er det bedste indkøb

Nu har spanieren braget otte Premier League-bolde i kassen i 19 kampe, og indtrykket af ham er stadig det samme.

- Han er altid venlig, hårdtarbejdende og opfører sig ordentligt over for andre mennesker. Der er ingen stjernenykker eller brok fra Negredo. Heller ikke da han sad på bænken i Sevilla og stod bag angriberne Frédéric Kanouté og Luis Fabiano, siger José Antonio Espina, sportsjournalist på spanske AS, til Ekstra Bladet.

Annonce:

Den bløde gudfar
Ifølge Espina er Negredo elsket i omklædningsrummet, fordi han er et roligt væsen, der lytter til andre mennesker. Faktisk er Negredo så elsket, at han nærmest er i familie med Sevilla-målmanden Javi Varas, selvom de to spillere ikke deler samme efternavn.

- Negredo er gudfar til Javi Varas' lille dreng, og det viser en blød side af ham. Han er en sand ven, der er til at stole på. Og han bekymrer sig om andre mennesker, siger Espina.

Laudrup og Olsen hylder Eriksen

Javi Varas er ikke den eneste, der er tæt på Negredo, selvom han nu er en stor stjerne på et af verdens mægtigste fodboldhold.

Den nye City-spanier holder ifølge Espina kontakten ved lige med flere tidligere Sevilla-spillere - også dem de andre ikke så godt kunne lide i omklædningsrummet.

- Negredo glemmer ikke, hvor han kommer fra, og hvem han har spillet sammen med. I Sevilla delte han omklædingsrum med en anden målmand, argentinske Andrés Palop. Og Palob var et problembarn, der ikke var særligt mange i klubben, som kunne lide, fordi han sagde sin mening og brokkede sig meget.

Wenger: Arsenal-planer afhænger af Bendtners skade

- Men Negredo kunne på en eller anden måde tæmme ham, og de to spillere ringer og sms'er jævnligt sammen, siger Espina.

Når Negredo med City i dag møder Blackburn klokken 14.30 på udebane i FC Cuppens tredje runde, bliver der ikke tid til sms'er med gamle venner.

Læs portrættet i dets fulde længde her:

Álvaro Negredo - Citys bløde bæst

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: