Christian Eriksen: Helt speciel hæder

Christian Eriksen er stolt over at være blevet kåret til årets danske fodboldspiller af sine kolleger i Spillerforeningen

Christian Eriksen er lykkelig over at have vundet prisen som årets danske fodboldspiller. Prisen uddeles af Spillerforeningen, og det gør det specielt, at blive hyldet af sine kolleger, udtaler Eriksen.

- Det er en helt speciel hæder at få. Den største personlige hæder, man som fodboldspiller kan opnå i Danmark. Det er mine kolleger, dem, som jeg kæmper mod og med hver eneste uge, og dem som kender gamet bedre end alle andre, der nu peger på mig. Det er virkelig en kæmpe ære, siger Eriksen til Spillerforeningens hjemmeside.

Året, der gik, var præget af flere succesoplevelser for Eriksen, der holdt et højt niveau gennem hele 2013.

- Jeg har bare haft et godt år. Et succesfuldt år med mesterskab i Ajax og flere gode landskampe på et højt niveau. Når man er en ung fodboldspiller, vil der komme flere op- og nedture. I 2013 lykkedes det mig at begrænse nedturene, og derfor har jeg egentligt bare nydt, at det er gået godt.

Et fantastisk sted at være
Med prisen sat i skabet kigger midtbanespilleren allerde frem mod et spændende 2014, hvor han håber at etablere sig på Tottenhams hold.

- Lige nu handler det om at bide mig fast i Tottenham, så jeg kan få lov til at spille førsteholdsfodbold ikke hver uge, men faktisk hver tredje dag. Premier League er et fantastisk sted at være. Der er så meget power og følelse i fodbolden her, siger Eriksen.

Eriksen blev i november også tildelt prisen som årets spiller ved DBU Awards.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer