Otte årsager: Derfor er United i krise

Manchester United er et hold i krise. Her kigger vi på otte grunde til, hvorfor det er endt således

Nemanja Vidic og Robin van Persie under nederlaget på hjemmebane til Newcastle (Foto: PA)
Nemanja Vidic og Robin van Persie under nederlaget på hjemmebane til Newcastle (Foto: PA)

Manchester United er færdige i FA Cup'en og frister en næsten anonym tilværelse som nummer syv i Premier League. Anonym, hvis det altså ikke lige var fordi, at det var mægtige Manchester United.

Klubben, der under den forhenværende manager, Sir Alex Ferguson, var vant til at kæmpe om guldet i stort set alle turneringer, røg søndag ud i 3. runde af den legendariske FA Cup. Hjemme på Old Trafford føjede Michael Laudrups Swansea yderligere til den nye United-manager, David Moyes, lange række af problemer.

Se også: Blodbad i United: Ti stjerner på vej væk

For efter den 50-årige skotte overtog sædet i Manchester i sommer har tingene ikke været, som de plejede. Klubben er hele 11 point efter PL-duksen fra Arsenal, og det ellers så uindtagelige hjemmebanefort minder om et legehus fra BR.

I 10 hjemmekampe i Premier League er det blevet til fire sejre, to uafgjorte og fire nederlag. Læg dertil nederlaget søndag på 2-1 til Swansea. Kun i Champions League og Capital One Cup'en er der lyspunkter for United og Moyes. Her har man hidtil gjort rent bord.

Herunder giver vi otte bud på, hvorfor det ikke helt kører på skinner for Manchester United.

Se også: Arsenal-legende håner UnitedSe også: Laudrups tropper lammer United

0 kommentarer
Vis kommentarer