Arsenal-komet tilbage på træningsbanen

Alex Oxlade-Chamberlain har siddet ude i de seneste fem måneder med en knæskade, men nu nærmer offensivspilleren sig comeback

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Arsenal-manager Arsene Wenger har med garanti haft panderynker, når han har kigget på listen af skader, der i særdeleshed har ramt den offensive del af holdet på det seneste. 

Både Olivier Giroud og Nicklas Bendtner døjer med skader, og senest blev klubben ramt af noget af et chok, da det kom frem, at den ellers så formstærke Theo Walcott er ude resten af sæsonen.

Mulighederne i offensiven er dermed skrumpet markant ind, men midt i alt det dystre er der også positive nyheder for London-klubben. Således er Alex Oxlade-Chamberlain så småt på vej tilbage efter sin knæskade, som han pådrog sig i sæsonens første kamp mod Aston Villa, og som dermed har holdt den engelske landsholdsspiller ude i godt fem måneder.

Men i denne uge er 20-årige Oxlade-Chamberlain tilbage på træningsbanen sammen med resten af holdkammeraterne. Det melder klubben på sin hjemmeside.

Arsenals næste opgave bliver næste mandag mod netop Aston Villa, men det vides endnu ikke, om Chamberlain er i den nødvendige fysiske forfatning til at blive en del af Wengers udvalgte til det opgør.