Annonce:
Annonce:

Onsdagens transferrygter: Her vil Moyes bruge milliarderne

Den kriseramte engelske mesterklub sættes i forbindelse med mange nye spillere - Ilkay Gündogan, Marco Reus og Fabio Coentrao er nogle af navnene

Ilkay Gündogan sættes i forbindelse med et skifte fra Dortmund til Manchester United. (foto:AP)
Ilkay Gündogan sættes i forbindelse med et skifte fra Dortmund til Manchester United. (foto:AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Manchester United har vundet fem mesterskaber på syv år, men en ny titel i denne sæson er lige nu meget langt væk.

David Moyes & Co. har indledt 2014 med tre nederlag - ét i Premier League, ét i FA Cupen og i aftes mod Sunderland i Capital One Cupen. Klubben befinder sig i en stor, sportslig krise.

Men nu er der lagt op til, at manageren skal have den store pung frem for at få rettet skuden op i den engelske traditionsklub.

United-manager lover store indkøb

Det forlyder, at Glazer-familen, der ejer Manchester United, har erkendt krisens omfang og er klar over, hvad der skal til for at få skibet tilbage mod toppen: Penge. Mange penge.

Det ventes, at David Moyes får hele 240 mio euro (1,8 mia. kr.) til at handle for. Dog ventes det ikke, at Moyes bruger alle pengene i januar, fordi det oftest er svært at lokke de bedste spillere til at skifte klub midt i sæsonen.

Annonce:

Det kan ligne en shoppetur hos de tyske vicemestre fra Borussia Dortmund, hvor midtbanens omdrejningspunkt Ilkay Gündogan står højt på hitlisten til at være fremtidens mand, der kan binde kæderne sammen hos The Red Devils.

Borussia Dortmund var for nylig ude at dementere rygter om, at den tyrkisk fødte tysker, Gündogan, skifter til kongeklubben.

Nu vil Manchester United købe ind

Dortmunds offensive trumfkort Marko Reus er et andet varmt navn på Old Trafford. En kreativ, målfarlig spiller med internationalt format vil altid være et emne i en europæisk topklub, men måske skræmmer sporene fra japaneren Shinji Kagawa, der aldrig er slået til efter skiftet fra Dortmund til Manchester United.

Men Manchester United leder også stærkt efter en ny venstre back. Aldrende Patrice Evra kan være på vej til Monaco, og Real Madrid-reserven Fabio Coentrato er et af de varmeste rygter som permanent afløser på pladsen.

David Moyes har dog været ude at afvise, at klubben er enig med Coentrao om en aftale.

Annonce:

Mens der med sikkerhed ventes nye spillere i dette vindue, kommer der også til at ske udskiftning til sommer. Kaptajn Nemanja Vidic har kontraktudløb og ser ikke ud til at fortsætte i klubben. Hans agent har udtalt, at han udelukker en forlængelse med Mancehster United, men på den anden side er han ikke bekymret for spillerens fremtid.

Tirsdagens transferrygter: Snupper Mourinho sit gamle problembarn?

Lurer på Bendtner-konkurrent
Arsene Wenger er lige nu i offensiven for at hente en angriber til Emirates, hvor Nicklas Bendtner er ude i flere uger.

Arsenal-manageren vil helst leje Alvaro Morata i Real Madrid, men her løber han panden mod en mur, fordi Carlo Ancelotti klart har meldt ud, at Morata ikke får løbepas i dette transfervindue.

I stedet har Wenger nu, ifølge Goal.com, kastet kærligheden på Jackson Martínez fra Porto. En stor, fysisk stærk angriber, der er meget træfsikker.

Liverpool har længe været sat i forbindelse med Mohamed Salah fra Basel, men nu har nyrige Zenit St. Petersborg meldt sig ind i kampen. Liverpool har tøvet med at betale den pris på 12 mio. pund, som schweizerne har forlangt.

Her er Dortmunds ønskeseddel

Russerne er villige til at indfri kravene fra schweizerne, men nu er spørgsmålet, hvor hovedpersonen helst vil hen. Han har endnu to et halvt år igen af aftalen med Basel.

Annonce:

På Stamford Bridge får Demba Ba ikke meget spilletid. Senegaleseren kan være på vej væk, og en mulig destination kunne ifølge Daily Mirror være en lejeaftale i Crystal Palace.

Medie: Engelske klubber vil have Pirlo

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: