Er det sæsonens ringeste straffespark?

Jason Puncheon stod for et af årets ringeste straffesparksforsøg, da Crystal Palace-spilleren brændte mod Tottenham

Jason Puncheon fik et elendigt træf på bolden, da han misbrugte straffespark mod Tottenham efter få minutter af dagens dyst. (Foto: AP)
Jason Puncheon fik et elendigt træf på bolden, da han misbrugte straffespark mod Tottenham efter få minutter af dagens dyst. (Foto: AP)

Jason Puncheon var en gang ham spilleren, der gik på toilettet midt under en Premier League-kamp. Nu er han ham spilleren, der står bag det værste straffespark i Premier League-historien...

Efter et miserabelt forsøg fra straffesparkspletten skylder han holdkammeraterne fra Crystal Palace en stor undskyldning - og måske også en ny rude til et vindueparti hos en uheldig indbygger på gaden ude foran White Hart Lane.

Kongekasse af Eriksen sikrede Tottenham-sejr

Husene på Seven Sisters Road var således i større fare end målnettet på White Hart Lane, da Jason Puncheon brændte fra straffesparkspletten i det ottende minut af affæren mod Tottenham

For Crystal Palace-spilleren sparkede ikke bare forbi, han sparkede ikke bare over. Han sparkede over og forbi. Og her taler vi altså meter og flere af dem.

Matchvinder Eriksen: Glad for at score

I amerikansk fodbold havde forsøget muligvis givet tre point, men i den europæiske udgave gav det kun masser af grin og omtale.

Så mens danskerne givetvis vil huske dysten mellem de to London-klubber for endnu en smuk scroing af Christian Eriksen, vil danskeren sandsynligvis komme til at dele avisspalterne med Puncheon i England.

Solskjær tabte i Premier League-debut

Tottenham vandt kampen 2-0 og indtager nu femtepladsen i Premier League.

Se den vanvittige afbrænder i tv-klippet ovenfor.