Wenger: Giroud-comeback får stor betydning

Arsenals manager kan give comeback til Olivier Giroud, når London-klubben mandag kan generobre førstepladsen

Olivier Giroud (Foto: AP)
Olivier Giroud (Foto: AP)

Arsenal kunne i weekenden se de seks nærmeste konkurrenter i toppen af Premier League i fodbold vinde på stribe, og dermed faldt holdet til tredjepladsen, men allerede mandag aften kan London-klubben generobre førstepladsen med en sejr ude over Aston Villa.

Holdet har været hårdt prøvet på angrebspladserne på det seneste grundet skader, men mandag kan Arsène Wenger give comeback til sæsonens topscorer, Olivier Giroud, der blev skadet mod Newcastle 29. december, da han scorede sejrsmålet.

Scoringen faldt efter, at Giroud havde oplevet en downperiode, men den skulle være slut nu, forventer Wenger.

- Han har været lidt træt på det seneste, men nu er han frisk igen, han er tilbage, og jeg er sikker på, at han vil få stor indvirkning på den anden halvdel af sæsonen.

- Han har kvaliteter, som ingen andre i truppen har. Han giver os altid styrke. Vi har nogle små spillere, som kombinerer hurtigt, andre der kan holde på bolden, og dem der kan skabe plads til de andre spillere. Det gør han godt. Han giver os en god balance, roser manageren.

Olivier Giroud har scoret otte mål i Premier League i denne sæson, og Arsenal har brug for hans scoringer, da Theo Walcott er langtidsskadet, og Nicklas Bendtner er skadet i endnu et par uger.

0 kommentarer
Vis kommentarer