TV: Suarez-show i vild målfest

Liverpool vandt for første gang på Britannia mod Stoke efter to mål af Luis Suarez.

Luis Suarez scorede to gange for Liverpool, da The Reds for første gang vandt på udebane mod Stoke. Nu har han scoret 22 mål i 16 kampe i denne sæson. (Foto: PA)
Luis Suarez scorede to gange for Liverpool, da The Reds for første gang vandt på udebane mod Stoke. Nu har han scoret 22 mål i 16 kampe i denne sæson. (Foto: PA)

Hvilken fodboldkamp!

Hvilken underholdningsværdi!

Når Liverpool er på banen, er der garanti for målfest i begge ender af banen.

Liverpool skrev søndag historie i Premier League.

TV: Her bringer Stoke-lår Liverpool foran

Efter tre nederlag i træk på Britannia Stadium vandt Liverpool for første gang på udebane mod Stoke. Efter 2-0 føring og 2-2 ved pausen, afgjorde topholdet kampen efter pausen. Steven Gerrard, Luis Suarez og Daniel Sturridge satte tingene på plads, selv om Jonathan Walters reducerede mod slutningen.

Men der skulle lidt dommerhjælp til at sætte Liverpool på vinderkurs. For Liverpool balancerede lidt på kanten af et kollektivt kollaps efter hjemmeholdet på få minutter havde vendt 0-2 til 2-2.

Men så faldt Raheem Sterling let, da han var i et gennembrudsforsøg. Dommeren dømte straffespark. En overraskende kendelse, men Captain Fantastic udnyttede muligheden og bragte Liverpool foran 3-2.

Er der overhovedet straffespark til Liverpool?

Siden kom Daniel Sturridge på banen. Det skulle vise sig at være en klog beslutning. For han stod for det elegante forarbejde med et lille vip til Luis Suarez, der scorede sit 22. mål i blot 16. kampe. Det var ved at udvikle sig til panik før lukketid, da Simon Mignolet droppede på en afslutning fra Jonathan Walters.

Bolden røg mellem hænderne på keeperen, der har været involveret i mål mod både Chelsea, Manchester City på det seneste.

Men mod slutningen beviste Daniel Sturridge, hvorfor Liverpool mener det alvorligt med en mulig top-4 placering i denne sæson. Scoringen til 5-3 skabte enorm glæde på Liverpool-bænken hos manager Brendan Rodgers, der vidste, at alle andre tophold havde vundet i weekenden.

TV: Mød den tidligere Liverpool-helt Jerzy Dudek

Liverpool-flops drillede de gamle venner
Som altid i kampene kom Liverpool bedst fra start. Aly Cissokho skød på mål, bolden havde kurs mod hjørneflaget, men Ryan Shawcroos rettede den forkølede afslutning af, så den fuldstændig snød Jack Butland i Stoke-målet. Liverpool fortsatte de gode takter fra åbningsminutterne og kom yderligere foran på en ny, stor fejl af Stoke-anføreren, Ryan Shawcross, der headede for kort tilbage til sin målmand.

Det er dumt at lave fejl, når Luis Suarez er den direkte modstander. Premier League-topscoreren udnyttede den gratis chance og scorede det 21 ligamål i 16. kampe.

Men på fem minutter i slutningen af halvlegen slog to tidligere Liverpool-spillere til mod deres gamle arbejdsgiver.

Først reducerede Peter Crouch til 1-2 på det første hvoedstødsmål for Stoke i denne sæson. 'Storken' dirigerede bolden forbi Simon Mignolet, mens Kolo Toure virkede fuldstændig passiv og slet ikke lettede fra jorden.

Adam lammer sin gamle klub med vidunderligt hug

Siden udlignede Charlie Adam, der kun fik én sæson i Liverpool, på et blændende langskudsmål. Liverpool hentede ham i Blackpool for ni mio. pund og solgte ham for fem til Stoke året efter.

Det er i øvrigt første gang siden 2003, at to tidligere Liverpool-spillere scorede mod klubben. Dengang var det Robbie Fowler og Nicolas Anelka, der kom på måltavlen for Manchester City.

TV: Her bringer Stoke-lår Liverpool foran

0 kommentarer
Vis kommentarer