Ronaldo: Var fristet af United i sommer

Manchester Uniteds Rio Ferdinand forsøgte at lokke Cristiano Ronaldo tilbage til England i sommer, og verdens bedste fodboldspiller var fristet af muligheden

Cristiano Ronaldo under mandagens Ballon d'Or-galla (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo under mandagens Ballon d'Or-galla (Foto: AP)

I sidste uge fortalte Rio Ferdinand, at han forsøgte at lokke Cristiano Ronaldo tilbage til Manchester United, men at han opgav, efter portugiseren underskrev en ny aftale med Real Madrid.

Efter gårsdagens Ballon d'Or-ceremoni bekræftede Ronaldo den historie og medgav, at han var fristet. Han nærer stadig store følelser for klubben.

- Det er sant, at Rio talte meget med mig. Rio er en af mine gode venner, vi spillede mange år sammen i Manchester United, og vi var naboer, da jeg var i Manchester, sagde Ronaldo ifølge The Telegraph efter at have modtaget prisen som verdens bedste fodboldspiller.

- Han er en fantastisk fyr og forsøgte at få mig til at ændre mening. Jeg tænkte på United. De er stadig i mit hjerte. Det er en klub, jeg spillede for i seks år, og jeg elsker den klub. Jeg har mange venner der, og jeg ønsker dem det bedste.

I stedet for at skifte tilbage til England valgte Ronaldo dog at skrive under på en ny kontrakt i Real Madrid. En aftale, der gør ham til den spiller i verden med den højeste løn.

Alle prisvinderne ved Ballon d'Or

Ballon d'Or: Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Portugal)

Årets kvindelige fodboldspiller: Nadine Angerer (Brisbane Roar/Tyskland)

Årets herretræner: Jupp Heynckes (Bayern München/Tyskland)

Årets kvindetræner: Silvia Neid (Tyskland)

Præsidentprisen: Jaques Rogge (tidligere IOC-præsident)

Æresprisen: Pelé (Brasilien)

Fair Play-prisen: Afghanistan

Årets mål: Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain/Sverige).

0 kommentarer
Vis kommentarer