Annonce:
Annonce:

TV: Wilshere sendte Gunners tilbage i front

Den begavede midtbanespiller afgjorde udekampen mod Aston Villa med en scoring og et oplæg på et gyldent minut

Serge Gnabry viser sin taknemmelighed overfor Jack Wilshere, da midtbanespilleren har indledt sit gyldne minut med en scoring (Foto: AP)
Serge Gnabry viser sin taknemmelighed overfor Jack Wilshere, da midtbanespilleren har indledt sit gyldne minut med en scoring (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det kan godt være, at Arsenal savner en så kampafgørende spiller som skadede Aaron Ramsey, men når man råder over en Jack Wilshere, kan tabet trods alt være til at overse. Især når topholdet har en dag, hvor langt fra alt fungerer.

Den 22-årige landsholdsspiller af egen avl trådte nemlig helt afgørende til i et gyldent minut i kampens 34. og 35. af slagsen, og så var Arsenals udesejr over mentalt skrøbelige Aston Villa stort set en realitet.

Dermed er Londonholdet tilbage på førstepladsen i Premier League.

Transferrygter: City vil betale rekordpris for 18-årig back

Pudsigt nok var hjemmeholdet op det tidspunkt lige ved at komme lidt med i kampen efter en indledning med total Arsenal-dominans. Da Nathan Baker blev knock out’et af bolden og lidt senere båret ud på en båre iført iltmaske, skiftede Paul Lambert nemlig ikke bare Bacuna ind. Han ændrede også opstilling fra 3-5-2 til 4-4-2.

Annonce:

Det gav en kort opblussen på banen, men så fik Özil, der ellers ikke havde sat mange fødder rigtigt, et af sine geniale indfald. Han sendte smukt Monreal af sted indenom Matt Lowton, og han slog bolden ind til en fremstormende Wilshere, der tog bolden med sig og afsluttede fladt med venstrebenet.

Det brugte han også under et minut senere, da han stjal bolden på en Villa-fejl og løftede den frem mod Olivier Giroud. Den store forwards nedtagning var måske ikke den mest følte, og det var driblingen med knæet heller ikke, men afslutningen med to modspillere på nakken fejlede bestemt ikke noget.

Wenger: Giroud-comeback får stor betydning

Aston Villa havde bolden mere efter pausen, men der skulle en fejl til fra Santi Cazorla, før de blev rigtigt farlige. Matt Lowton opfangede hans sløsede aflevering og slog et fint indlæg ind i rummet bag Per Mertesacker, og her kom Christian Benteke flyvende og headede reduceringen i mål. Det var belgierens første scoring i 16 kampe.

Det gav selvsagt et afsluttende pres, og Benteke fik endnu en hovedstødschance mere i det sidste minut men mere blev det ikke til for hjemmeholdet.

Annonce:

Arsenal havde i øvrigt Alex Oxlade-Chamberlain tilbage i truppen for første gang, siden han pådrog sig en knæskade mod netop Aston Villa tilbage i august, og Arsene Wenger gav ham de sidste fem minutter.

Topholdet møder næste gang Fulham hjemme.

Under kampen forlød det i øvrigt, at Nathan Baker var sluppet med en mild hjernerystelse.

Arsenal jager tysk konkurrent til Bendtner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: