Er Uniteds blodbad i gang?

Anderson på vej til Fiorentina og Wilfried Zaha kan blive konkurrent til Andreas Cornelius

David Moyes giver Anderson instrukser før Champions League kampen mod Leverkusen. Meget tyder dog på, at Anderson skal til at lære italiensk (Foto: AP)
David Moyes giver Anderson instrukser før Champions League kampen mod Leverkusen. Meget tyder dog på, at Anderson skal til at lære italiensk (Foto: AP)

De første klubber begynder nu for alvor at blive sat i forbindelse med Manchester Uniteds overskudslager af spillere, som ikke er en del af David Moyes’ fremtidige planer.

Daily Mirror skriver nu, at Anderson ’med næsten sikkerhed’ er på vej til italienske Fiorentina, hvis sportsdirektør, Daniele Prade, bekræfter, at den handel kunne være under opsejling i januars transfervindue, og manager Vincenzo Montella virker lun på sagen:

- Han er helt sikkert en rigtig god midtbanespiller, siger han.

- Jeg leder efter erfarne spiller på dette tidspunkt, for vi har mange lovende talenter i truppen allerede.

Avis: Evra færdig i United

Den 25-årige brasilianer, som kun har optrådt tre gange for United i denne sæson, har ikke toppræsteret længe i den røde trøje, og Moyes skulle desuden være i tvivl om hans fysiske habitus.

United betalte 20 millioner pund (næsten 180 millioner kroner) i 2007.

Moyes afslører: Så meget støtter Sir Alex mig

Også angriberen Wilfried Zaha er på vej væk. Anderledes er det svært at tolke det foto, han har lagt ud på instagram. Her ligner han bestemt en spiller, der er ved at sige tak for denne gang.

Der kunne i første omgang være tale om en udlejning, og Daily Mirror gætter på, at Cardiff City kunne stå forrest i køen. I så fald vil Andreas Cornelius få endnu en konkurrent i angrebet, hvor Frazier Campbell i forvejen står foran danskeren.Manchester United tæt på dødsspiralen