Drama: United-flop smækker med døren

Wilfred Zaha forlader møde med klubledere i vrede efter det, han ser som et løftebrud

Wilfried Zaha lagde forleden et foto af sig selv på Instragram, der mere end indikerede, at han var ved at takke af i United
Wilfried Zaha lagde forleden et foto af sig selv på Instragram, der mere end indikerede, at han var ved at takke af i United

Wilfred Zaha stormede torsdag ud fra et møde med Manchester United officials, efter at klubben har ombestemt sig i forhold til at leje ham ud, erfarer goal.com.

Angriberen og hans agent var således chokerede over at høre, at manager David Moyes havde nedlagt veto mod en udlejning til klubber som rygtevis talte Newcastle, Cardiff og West Bromwich.

Se også: United-flop på plads i Fiorentina

Ifølge goal.com’s kilder udviklede mødet på klubbens træningsanlæg, Carrington, sig til en ophedet meningsudveksling, før den hurtige frontløber spurtede ud af lokalet.

Moyes har ellers tidligere ment, at et udlån kunne fremme Zaha’s udvikling på længere sigt. Meningen var angiveligt, at en klub kunne betale Zaha et sign on fee og dække hans månedsløn.

Se også: Solskjær: Cornelius-succesen kommer

Den skotske manager skulle have ændret mening, fordi Ashley Youngs tilbagevenden efter en skulderskade trækker ud, og fordi Nani døjer med en lårskade.

Zaha selv har antydet, at han føler, hans karriere er gået helt i stå efter sit klubskifte fra Crystal Palace sidste sommer. Siden har han kun optrådt i United-trøjen fire gange, heraf to som indskifter.0 kommentarer
Vis kommentarer