Eriksen tilbage i smørhullet

Christian Eriksen kommer ind i yndlingsrollen bag angriberen til dagens kamp mod Swansea

Christian Eriksen scorede for nylig på Old Trafford og har vist storform de seneste uger. I dag venter Michael Laudrups Swansea. (Foto: AP)
Christian Eriksen scorede for nylig på Old Trafford og har vist storform de seneste uger. I dag venter Michael Laudrups Swansea. (Foto: AP)

SWANSEA (Ekstra Bladet): Tottenham-manager Tim Sherwood har givet Michael Laudrup et noget uventet hovedbrud før danskerbraget mod Christian Eriksen.

Kæmpeindkøbet Roberto Soldado, der blev hentet for 225 mio. kr. i Valencia i sommer, er nemlig sendt på bænken til kampen i Swansea. Det betyder, at Tim Sherwood satser på en massiv midtbane på fem mand mod Michael Laudrups tropper.

Og det betyder efter alt at dømme, at Christian Eriksen kan se frem til atter at rykke ind i rollen lige bag Tottenhams enlige angriber, den genopstandne Emmanuel Adebayor.

Christian Eriksen har fået et decideret gennembrud i Premier League efter fyringen af Andre Villas-Boas. Tim Sherwood har med held skubbet danskeren ud mod venstrekanten, hvor han har haft frihed til at bevæge sig meget ind i banen. Det har udløst tre mål og Christian Eriksen har omsider fået vist evnerne.

Eriksens boss imponeret over Crystal Palace

Aaron Lennon får i dagens kamp rollen på Eriksens venstrekant.

Michael Laudrup har ikke mange alternativer at rode med i sin skadesplagede trup. Derfor er der ikke de store overraskelser i Swanseas startformation, hvor Alejandro Pozuelo for tredje kamp i træk starter på venstrekanten.

Tottenham-ekspert: Nu er Eriksen nøglespiller