Laudrup-profil truede holdkammerat med mursten

Hovedbrud for Michael Laudrup efter sammenstød mellem Chico Flores og eks-anfører Garry Monk

Flores bruger angiveligt ikke altid indersiden af hovedet (Foto: AP)
Flores bruger angiveligt ikke altid indersiden af hovedet (Foto: AP)

Som om Michael Laudrup ikke havde bekymringer nok efter en lang stribe af kampe uden sejr i Premier League, så begynder det nu også at knirke i Swansea-truppen.

Op til weekendens kamp mod Christian Eriksens Tottenham måtte han opleve politiet troppe op på klubbens træningsanlæg efter et sammenstød mellem den iltre spanske centerforsvarer Chico Flores og tidligere anfører Garry Monk.

Avisen Daily Mail skriver i dag, at stemningen var så giftig, at Chico Flores greb en mursten og angiveligt viftede med den, mens han råbte ophidset efter Garry Monk.

Se også: Se Laudrups skrækstime: 9 point i 23 kampe

Politiet i Swansea bekræfter, at de fredag eftermiddag blev kaldt til Swanseas træningsanlæg.

- Der blev talt med repræsentanter fra klubben, men der blev ikke taget yderligere skridt, meddeler South Wales Police.

Angiveligt blev episoden meldt til politiet af en mor til en ungdomsspiller i klubben, der blev urolig over at se de to kamphaner. Swansea nedtoner alvoren i episoden.

- Chico Flores og Garry Monk havde en meningsudveksling, hvilket ikke usædvanligt mellem spillere på træningsbaner over hele landet. Der blev ikke fremsat trusler og der var heller ikke fysisk kontakt mellem de to spillere, siger en talsmand fra Swansea til Daily Mail.

Se også: Eriksen smadrede Laudrup

Avisen mener dog at vide, at sammenstødet kan linkes til klikedannelser i truppen, hvor den store gruppe på otte spanske spillere er med til at skabe en 'os og dem' følelse i truppen.

Michael Laudrup havde Chico Flores med i startformationen mod Tottenham. Spanieren var langt fra sit bedste niveau og dræbte reelt muligheden for Swansea-point, da han kort ind i anden halvleg scorede selvmål i en situation, hvor han var totalt upresset.

0 kommentarer
Vis kommentarer