Liverpool-profil ude i måneder

Brasilianeren Lucas Leiva har fået ledbåndskade og er nu ude i to måneder

Lucas Leiva er ude af spillet med en ledbåndskade de kommende par måneder. Derved savner Liverpool defensiv styrke på den centrale midtbane. (Foto: AP).
Lucas Leiva er ude af spillet med en ledbåndskade de kommende par måneder. Derved savner Liverpool defensiv styrke på den centrale midtbane. (Foto: AP).

Liverpool bliver hæmmet en smule den kommende tid i jagten på at havne i top-4 for første gang siden 2009.

Den brasilianske midtbanespiller Lucas Leiva har fået en ledbåndskade i det ene knæ. En skade, der formentlig holder den defensive midtbanespiller ude af spillet i to måneder.

Liverpool er i forvejen svagt kørende på den defensive midtbane, hvor manager Brendan Rodgers i lørdagens 2-2 møde med Aston Villa forsøgte sig med Steven Gerrard og Jordan Henderson. Det endte i kaos, fordi Aston Villa scorede to gange før pausen.

TV: Filmede Suarez sig til endnu et Liverpool-straffespark?

Liverpool fik først stabiliseret den denfesive midtbane efter pausen, da Leiva kom på banen. Men han spillede kun 20 minutter, før han måtte udgå med knæskaden.

Nu tyder det på, at Joe Allen skal vikariere på den position, hvis ikke Brendan Rodgers forsøger endnu engang med Steven Gerrard i den rolle. Manageren sagde ellers før Villa-kampen, at Gerrard kunne spille mange år som defensivt omdrejningspunkt i en rolle a la Andrea Pirlo fra Juventus

Liverpool har også været sat i forbindelse med Portos midtbanespiller Fernando, der måske kan udfylde hullet efter Lucas Leiva.

Her er de vildeste januar-transfers