Annonce:
Annonce:

Nu rykker Manchester United på Mata

Manchester United er mere eller mindre blevet enige med Chelsea om at køb af spanske Juan Mata

(Foto: AP)
(Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det eneste, der mangler, er det officielle bud fra Manchester United, samt at Mata beder Chelsea-træner Mourinho om at blive solgt. Og måske er det allerede sket, for under onsdagens Chelsea-træning var Juan Mata ikke at se. Og uofficelt er buddet på små 350 millioner kroner netop smidt på bordet hos Chelsea, skriver BBC.

Det er bl.a. engelske Sky Sports, der tidligere onsdag informerede om enigheden mellem de to engelske storklubber. Og selv om det virker vanvittigt, så kan det give mere en almindelig god mening for Mourinho at sælge en verdensklassespiller til konkurrenterne fra United.

Onsdagens transferrygter: Real river i Rooney

Annonce:

Eller. Konkurrenter er Manchester United ikke længere for Chelsea til titlen om det engelske mesterskab, for der halser De Røde Djævle 14 point efter Arsenal i front af Premier League. Og mens Chelsea har mødt Manchester United to gange i denne sæson, så mangler United stadig deres andet opgør mod både Arsenal, Manchester City og Liverpool. Alle tre bud på mesterskab og/eller topplacering i Premier League, og med et Mata-skifte til Manchester United, vil United stå meget styrket i de kommende møder med netop de tre klubber.

Dante-lejr dysser United-rygter ned

En teori, som også Sky Sports spanske ekspert Guillem Balague bakker op om.

- Manchester United har brug for kvalitet, Mata har brug for at komme fri at sin situation i Chelsea - og handlen ville styrke United frem mod kampene mod Chelseas titelrivaler fra manchester City og Arsenal. Det er et klogt træk af Mourinho, siger Ballague til Sky Sports.

Derfor kan salget af Mata til United være en lille genistreg fra José Mourinho. At han så får op mod 350 millioner kroner for en reservespiller, som Mata unægtelig er i Chelsea, er slet ikke en dårlig bonus for Mourinho.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: