Cardiff tæt på United-duo og Cornelius-konkurrent

Cardiff ventes at præsentere Wilfried Zaha og Fabio fra Manchester United samt Stokes stærke angriber Kenwyne Jones

Wilfried Zaha er på vej til Cardiff. (Foto: AP)
Wilfried Zaha er på vej til Cardiff. (Foto: AP)

Ole Gunnar Solskjær er for alvor ved at sætte sit aftryk i Cardiff, og nu kan normanden snart glæde sig over yderligere forstærkninger. Den norske manager har været på rov i sin tidligere klub Manchester United, hvor han ifølge flere engelske medier henter stortalentet Wilfried Zaha samt den brasilanske back Fabio. 

Søndagens transferrygter: Cardiff-konkurrent til Cornelius

Wilfried Zaha har slet ikke slået til på Old Trafford, og David Moyes er angiveligt gået med til udleje Zaha til Cardiff for at give den engelske U21-landsholdsspiler noget Premier League-erfaring.

Cornelius andenviolin i Cardiff-sejr

Fabio har kontraktudløb med Manchester United til sommer, men Cardiff har valgt at købe brasilaneren fri og dermed tilknytte ham på permanent basis. Backen har gennemgået det obligatoriske lægetjek, men endnu mangler han at blive officielt præsenteret som ny Cardiff-spiller.

Cornelius får norsk konkurrent

Men Ole Gunnar Solskjær stopper ikke ved de to United-spillere, og det er skidt nyt for danske Andreas Cornelius. Således er også Stokes stærke angriber Kenwyne Jones til lægetjek i den walisiske hovedstad og ventes præsenteret senere i dag. Godt nyt for Cornelius er det dog, at handlen også inkluderer Peter Odemwingie, der dermed tager turen den modsatte vej.   

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk