Laudrup-emne får løbepas

Swansea er angiveligt favorit til at hente Tom Ince, der har fået tilladelse af Blackpool til at forhandle om en mulig lejeaftale

Tom Ince vil i Premier League. (Foto: PA)
Tom Ince vil i Premier League. (Foto: PA)

Mens Michael Laudrups fremtid i Swansea diskuteres heftigt i disse dage, kan den walisiske klub muligvis snart præsentere en markant forstærkning i form af Blackpools engelske U21-landsholdsspiller Tom Ince.

Fæl lodtrækning for Laudrup

Den ombejlede kantspiller har kontraktudløb med Championship-klubben til sommer, men Ince kan muligvis alligevel have spillet sin sidste kamp for Blackpool. Således var offensivspilleren ikke med i truppen i weekendens kamp mod Doncaster, og nu meddeler klubben, at spilleren har fået lov til at snakke med en anden klub. 

Avis: Laudrup nærmer sig Swansea-exit

- Efter diskussioner med Tom Ince og hans repræsenteneter, er der givet tilladelse til at forhandle om en lejeaftale med en Premier League-klub. Thomas har udtrykt ambitioner om at spille i Premier League resten af sæsonen. En beslutning, som klubben fuldt ud forstår og støtter, skriver klubben på sin hjemmeside.

Laudrup: Godt for selvtilliden

Ifølge Sky Sports drejer det sig altså om Swansea, der i flere omgange har været sat i forbindelse med Ince, som i denne sæsone har nettet syv gange for Championship-klubben.