Annonce:
Annonce:

Avis: William Kvist spøger i Premier League-klub

William Kvist er på vej mod et exit i tyske Stuttgart, og danskerens kommende klub kan meget vel blive West Ham

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

William Kvists tid i Stuttgart har været en sand rutsjebanetur, hvor den danske landsholdsspiller skiftevis har været inde og ude af holdet. Kvist så ud til at gå en lysere fremtid i møde, da Stuttgart skilte sig af med holdets tidligere træner Bruno Labbadia til fordel for Thomas Schneider, men efter weekendens nederlag hjemme til Mainz var William Kvist helt ude af truppen.

Danskeren har tidligere afvist, at han er på vej væk fra den tyske Bundesliga-klub, men ifølge BT leder Kvist nu efter en udvej, og en ny arbejdsgiver kan muligvis findes i Premier League.

Evian jagter William Kvist

Her skulle der angiveligt være dialog mellem William Kvist og West Ham, der kæmper hårdt for livet i Premier League. Ifølge avisen spekuleres der i en mulig lejeaftale for resten af sæsonen, der efterfølgende kan gøres permanent for 12 millioner kroner. 

Også franske Evian har været på banen, men Ligue 1-klubbens bud på danskeren var ikke tilfredsstillende for hverken Kvist eller Stuttgart. 

TV: Nytårskæk Kvist gør grin med Premier League

William Kvist er i øjeblikket helt nede som fjerdevalg på den centrale midtbane, og udsigten til spilletid kan blive endnu mere dyster, såfremt Stuttgart som ventet lukker en handel med equadorianske Carlos Gruezo. 
   Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: