Mourinho åbner døren for danske Andreas

Andreas Christensen kan være på vej ind i Chelseas førsteholdstrup

Det danske stortalent Andreas Christensen kan i nærmeste fremtid blive en del af José Mourinhos førsteholdstrup i Chelsea.

Den portugisiske manager har ryddet op i sin trup i dette transfervindue, og det betyder, at der lige nu er plads til to nye spillere. Og de skal – ifølge Mourinho – komme fra klubbens eget akademi, hvor 17-årige Christensen lige nu er blandt mønstereleverne.

Juan Mata vinker farvel til Chelsea og kan nu se frem til en ny tid i Manchester United, hvor han i dag har gennemgået og bestået det obligatoriske lægetjek. (Foto: AP/Julio Cortez) Premier League Uniteds rekordhandel på plads

– Jeg vil have to mere, for jeg foretrækker at arbejde med en trup på 22 spillere. De to vil være akademispillere. Det er måden, vi gør tingene på nu, så vi kan få åbnet døren for dem, siger José Mourinho til Chelseas hjemmeside.

London-klubben vil i dette transfervindue formentlig sige farvel til i alt fire spillere (Ryan Bertrand, Kevin de Bruyne, Michael Essien og Juan Mata), mens kun to – Nemanja Matic og Mohamed Salah – ser ud til at komme den anden vej.

Foto: AP/Sang Tan Premier League Mourinho: Ikke flere handler nu

José Mourinho er dermed nede på 20 markspillere, og det er for lidt for portugiseren.

Andreas Christensen, som har været i Chelsea siden sommeren 2012, har fortsat sin officielle førsteholdsdebut til gode, men den lange midterforsvarer har optrådt for London-klubbens bedste hold i træningskampe og har også regelmæssigt trænet med de store stjerner.

Mourinho stak til Arsene Wenger på fredagens pressemøde. (Arkivfoto: AP) Premier League Mourinho: Wenger brokker sig altid - sådan er han

I London-klubben bliver den danske U21-landsholdsspiller anset for en potential afløser for 33-årige John Terry. Netop Terry har været blandt klubbens allerbedste i denne sæson, og José Mourinho har derfor anbefalet, at anføreren får forlænget den kontrakt, der udløber efter denne sæson.

Michael Essien optræder for fremtiden i Serie A. (Foto: AP) Italiensk fodbold Officielt: Essien er fortid i Chelsea

Chelsea – med Terry, men uden Christensen – møder i eftermiddag Stoke i FA Cup’ens 4. runde.

6’eren 16.30

0 kommentarer
Vis kommentarer