Arsenal-chef: Vi forlænger med Wenger

Premier Leagues tophold vil forlænge kontrakten med sin franske manager Arsène Wenger, der har været i klubben siden 1996

Arsène Wenger er den længstsiddende aktive manager i Premier League efter næsten 20 år i Arsenal, der vil forlænge med franskmanden. (Foto: AP)
Arsène Wenger er den længstsiddende aktive manager i Premier League efter næsten 20 år i Arsenal, der vil forlænge med franskmanden. (Foto: AP)

Arsène Wenger har været manager for Premier League-klubben Arsenal siden 1996, og meget tyder på, at franskmanden kommer til at fejre 20-års jubilæum som chef i London-klubben.

Klubbens administrerende direktør, Ivan Gazidis, siger ifølge nyhedsbureauet Reuters, at Wengers kontrakt, der udløber efter denne sæson, snart vil blive forlænget.

- Vi har hele tiden støttet Arsene. Bestyrelsen har stået bag ham, og det samme har Stan Kroenke (klubbens ejer), siger Ivan Gazidis.

- Som jeg tidligere har sagt, kommer Arsene til at forlænge med os, og når tiden er inde, kommer vi til at offentliggøre det, siger han.

Bendtner tilbage i Arsenal-sejr

Siden Alex Ferguson sidste sommer stoppede hos Manchester United efter 27 år som manager, har Arsène Wenger været den længst siddende manager i Premier League.

Han har tre gange, i 1998, 2002 og 2004, gjort klubben til engelsk mester.

Arsenal har også offentliggjort, at klubben fra den kommende sæson skal optræde i tøj fra den tyske tøjproducent Puma.

Arsenal har de seneste 20 år spillet i tøj fra amerikanske Nike.

Wenger sur over Mata-handel

Klubben, der i øjeblikket topper Premier League, oplyser, at aftalen er den største aftale for såvel Arsenal som Puma.

Arsenal fortæller dog ikke noget om, hvor mange penge klubben får ud af tøjsponsoratet.

Aftalen med Puma forventes ifølge Reuters at indbringe Arsenal over 30 millioner pund, cirka 271 millioner kroner, om året.