Annonce:
Annonce:

Laudrup til Swansea: Glæd jer nu lidt

- For mig er det en rigtig interessant tid lige nu. At følge reaktionerne hos spillerne og folkene i og omkring klubben, siger Michael Laudrup og beder om lidt realisme

– Jeg har altid haft den holdning, at man lærer mere om mennesker i negative øjeblikke end i positive, siger Michael Laudrup (Foto: AP)
– Jeg har altid haft den holdning, at man lærer mere om mennesker i negative øjeblikke end i positive, siger Michael Laudrup (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

At Michael Laudrups anden sæson i Swansea har været mere problemfyldt end den første, er en slet skjult hemmelighed.

Nu gælder det

For trods fortsat liv i FA Cup og Europa League, nærmer holdet sig nedrykningsstregen. Præstationerne har været alt andet end prangende og spillet fjernt fra det flow, Laudrup ynder at fremelske.

En livlig trafik af nøglespillere på skadestuen er blevet suppleret med en rumlen i kulissen, som en britisk avis forleden sågar fortolkede til et sommer-exit for den danske træner.

Avis: Laudrup nærmer sig Swansea-exit

Sammenlagt har det siden sommer været en turbulent periode, som Michael Laudrup har lært meget af, forklarer han i en mail overfor Ekstra Bladet:

Annonce:

- Jeg har altid haft den holdning, at man lærer mere om mennesker i negative øjeblikke end i positive. Så for mig er det en rigtig interessant tid lige nu. At følge spillerne og folkene i og omkring klubben og se deres reaktioner. Specielt, fordi det stort set kun er gået fremad for Swansea i de seneste fem-seks år.

Fire skæbnekampe for Laudrup

- Men alle ved jo, at kurven indimellem skal gå nedad, inden den igen kan gå opad, lyder hans stille bøn om realisme i et walisisk bagland, der ikke just har været forvænt med at spille i Premier League, endsige i Europa.

Swansea-profil om krise: Vi kigger os over skulderen

Michael Laudrup føler tydeligvis, at man i den trods alt beskedne klub burde glæde sig mere over de sjældne udfordringer og oplevelser.

- Vi er stadig med i såvel FA Cup som Europa League, hvor vi skal møde henholdsvis Everton og Napoli i næste runde.

Fæl lodtrækning for Laudrup

- Nogle vil måske spørge, hvorvidt det er det værd, og det synes jeg, at det er, for det giver noget unik erfaring til spillerne, som de kan bruge i fremtiden, såvel i Swansea som i andre klubber, hvis eller når de skifter klub.

- Det giver også en masse til klubben. Det gælder specielt deltagelsen i europæisk fodbold, og her tænker jeg ikke kun økonomisk.

Annonce:

– Selv om 'prisen' for ovennævnte er, at vi for tiden ikke har det så let, ja så synes jeg, at det er det værd, mener Michael Laudrup, der da også er fortrøstningsfuld i forhold til Swanseas skæbne i Premier League.

Liverpool-flop skriver med Laudrup

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

spædbarn bortførtspædbarn bortførtspædbarn bortført
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: